پژواک_کوهستان مدیر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6278 عنوان پستچی | مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 50 پست فکر میکردم فقط منم که پستچی محلمون خسته شده از دستم تا اینکه کامنت های اینستاگرام رو دیدم😂کیا عادت دارن بیشتر خرید ها رو اینترنتی انجام بدن؟؟😁 بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲 1403/06/20 | 22:49 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پژواک_کوهستان مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6278 پستچی خونمون کلید داره😂😂😂 عضوی از خانوادتون شده😂😂 بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
aseman_bahar عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 1498 پستچی محله مام کلی بمن غر میزنههی زنگ میزنه میگه خاااانوم فلانی... بازم نیستی بازم وایسم بازم ده دقی ... اوه اوه 😂💔🤣
پژواک_کوهستان مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6278 و من که تا حالا اینترنتی هیچی نخریدم😑😑 خرید اینترنتی هم خوبیای خودش رو داره مثلا فروشنده نمیفته دنبال آدم بپرسه کدوم رو پسندید😂 بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
مالاریاخرمگسی عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 902 عضوی از خانوادتون شده😂😂 😂😂😂آره بنده خدا عآشِق خُدایی هَستَم کِه وآس هَمیشِه نآمَش رو بآزوهآم هَک شُده اَست💞
elenasalvatore عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18392 من دائم خرید اینترنتی میکنم ولی چون کد پستیمون مشکل داره آدرس خونه ی مامانجونمینا رو دادم مامانجونم میگه دیگه آدرس مارو حفظ شدن😂 نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
پژواک_کوهستان مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6278 هم من راس ساعت ۱ میدونم کسی ک زنگ میزنه پستچیههم اون ب جام امضام میزنه و مینوسه اسممو و منتظر بازشدن ... آره دیگه قشنگ زمان اومدنش رو میدونیم 😂پستچی فامیلای پدریم رو پیدا کرد از بس مارو میشناسه😂خوبه پستچی شما خوش اخلاقه بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 49539 آره دیگه قشنگ زمان اومدنش رو میدونیم 😂پستچی فامیلای پدریم رو پیدا کرد از بس مارو میشناسه😂خوبه پستچ ... 😂😂😂😂😂نه خدایی خیلی خوش اخلاقه منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..
پژواک_کوهستان مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6278 پستچی ما که داداشمم میشناسه . بابامم میشناسه اینقدر که من خرید اینترنتی کردم . شده مثل داداشم . میاد ... پستچی ما هم خانوادم رو میشناسه😁من دیگه روم نمیشه خودم برم خانوادم رو میفرستم شکایت منو پیش داداشم میکنه🤣 بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
پژواک_کوهستان مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6278 خاهرم خیلی سفارش میده پستچی دیگ شمارشو سیو کرده خر مگس😐 🤣🤣🤣🤣🤣ببخشید خندم گرفت بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
اسمال_جاروکش عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2119 🤣🤣🤣🤣🤣ببخشید خندم گرفت 😂😂😂نبابا خودمم تعجب کردم توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه.................................................................. از توجه شما سپاسگزارم
پژواک_کوهستان مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6278 منم همین کرم رو دارم پستچی خودش امضا میکنه پرت میکنه تو حیاط شکستنی هم باشه میسپاره به همسایه😂 واقعا پرت میکنه اعصاب مصاب نداره😆😂 بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
ماهایام عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 5233 من اگه جوابشو ندم میره بسته رو محل کار مغازه بابام میده 😂 بابام نباشه میده دوست بابام این دوتا نباشن میده به عطاری کناری😂 همه مسئول بسته هامن به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش مرسی اه.
پژواک_کوهستان مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6278 عین پستچی ما میگه فلانی باز شروع کردی به خریدا فضول هم هستن😕😂مگه پولش رو میدن😆 بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
پژواک_کوهستان مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6278 چقد اسم کاربریت آرامش داره😍 مرسیییی😍🥰 بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
پژواک_کوهستان مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6278 ما روستاییم پستچی نداریم میبرن اداره پست خودمون باید تحویل بگیریم البته با کارت ملی من از بس بسته دا ... دیگه آشنا شدن با خانوادتون😍😂😂 بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲