2777
2789
عنوان

پستچی

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و من که تا حالا اینترنتی هیچی نخریدم😑😑

خرید اینترنتی هم خوبیای خودش رو داره مثلا فروشنده نمیفته دنبال آدم بپرسه کدوم رو پسندید😂

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

من دائم خرید اینترنتی میکنم ولی چون کد پستیمون مشکل داره آدرس خونه ی مامانجونمینا رو دادم مامانجونم میگه دیگه آدرس مارو حفظ شدن😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

هم من راس ساعت ۱ میدونم کسی ک زنگ میزنه پستچیههم اون ب جام امضام میزنه و مینوسه اسممو و منتظر بازشدن ...

آره دیگه قشنگ زمان اومدنش رو میدونیم 😂پستچی فامیلای پدریم رو پیدا کرد از بس مارو میشناسه😂خوبه پستچی شما خوش اخلاقه

آره دیگه قشنگ زمان اومدنش رو میدونیم 😂پستچی فامیلای پدریم رو پیدا کرد از بس مارو میشناسه😂خوبه پستچ ...

😂😂😂😂😂

نه خدایی خیلی خوش اخلاقه

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

پستچی ما که داداشمم میشناسه . بابامم میشناسه اینقدر که من خرید اینترنتی کردم . شده مثل داداشم . میاد ...

پستچی ما هم خانوادم رو میشناسه😁من دیگه روم نمیشه خودم برم خانوادم رو میفرستم شکایت منو پیش داداشم میکنه🤣

🤣🤣🤣🤣🤣ببخشید خندم گرفت

😂😂😂نبابا خودمم تعجب کردم 

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
منم همین کرم رو دارم پستچی خودش امضا میکنه پرت میکنه تو حیاط شکستنی هم باشه میسپاره به همسایه😂

واقعا پرت میکنه اعصاب مصاب نداره😆😂

من اگه جوابشو ندم میره بسته رو  محل کار مغازه بابام میده 😂 بابام نباشه میده دوست بابام 

این دوتا نباشن میده به عطاری کناری😂 همه مسئول بسته هامن 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

ما روستاییم پستچی نداریم میبرن اداره پست خودمون باید تحویل بگیریم البته با کارت ملی من از بس بسته دا ...

دیگه آشنا شدن با خانوادتون😍😂😂