2777
2789
عنوان

پدرشوهرم مارو از همه چی محروم کرده

444 بازدید | 15 پست

سلام 

میریم خونشون باهامون بدرفتاری میکنه با بچه هام با خودم تیکه میندازه جیغ میکشه رو بچه هام الکی فقط دنبال بهونست بچه هام یکاری کنه باهاشون دعوا کنه ماطبقه بالا خونش بودیم و شوهرم اونجارو ساخته بود  مارو از خونش بیرون کرد گفت بهم اجاره بدین یا برین شوهرمم گفت من اگه بخام اجاره بدم میرم واسه خودم مستقل میشم تو باغش اونهمه میوه داره راضی نیست از میوش بخوریم  ما الان یه ساله واسه اونا بیمه تکمیلی یکو نیم پول از حسابمون کم میکنن یبار قطع کردیم بیمشو به همه گفت بیممو قطع کردن بخدا ما خودمون اجاره قسط خرج بچه هام مدرسه هاشون تو خرج خودمون موندیم

اینطور که میگی حرمتهای بینتون از بین رفته،یکی شما می‌زنید یکی اونا.معمولا درست شدن روابط اینطوری بعی ...

بخدا خودش باعث شد خودش ارزش خودشو پایین میاره یبار دوبار سه بار زنگ میزنه انگار طلبکاره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینطور که میگی حرمتهای بینتون از بین رفته،یکی شما می‌زنید یکی اونا.معمولا درست شدن روابط اینطوری بعی ...

توروخدا راستشو بگو یکی بهت ز بزنه بگه من هرار بار بهت ز میزنم کجا بودی جواب نمیدی نمیگی یکی کار مهمی داره بلکه یکی مرده الکی ها پیاز داغ یچیزیو زیاد میکنه 

میریم باغشون ز میزنه میگه خونرو تمیز تحویلم بدین ها همیشه خونرو میریزین بهم ما نوکر شما نیستیم که بخدا دروغ میگه یا میگه

پس قطع کنیم بیمشونو؟ من توقع ندارم کمکم کنه ها ولی این دیگه چه رفتاریه حالم بد میشه

من جای شما بودم باغشون نمیرفتم‌.هفته ای یکبار با احترام بهشون سر میزدم و رفت و آمد اضافی نداشتم که بحث و توقعی پیش بیاد

نه ازشون توقع کمک مالی داشته باشید نه کمک مالی بکنید بهشون.فقط روابط معمولی

منم اینارو میبینم نیگم هزار تومنم ندم اگه اخراقش خوب بود میگفتم چی میشه اشکال نداره کارت حانبازی داره به شوهرم نمیده که رسمیش کنه

من جای شما بودم باغشون نمیرفتم‌.هفته ای یکبار با احترام بهشون سر میزدم و رفت و آمد اضافی نداشتم که ب ...

هفته ای یبار میریم دیگه جنگ میندازه الکی ماهی یبارم برم جنگ میکنه

فقط و فقط قطع رابطه 

🔴یه قرص خوب برا چاق شدن بگید🔴خیلی لاغرم 😭😭😭   جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

دقیقا ،ماهم الان تو همین وضعیتیم،رفت آمد کم هست اما همش الکیه و رابطه خیلی سردیه،هرگز دیگه درست نمیشه