2777
2789
عنوان

چه بویی...😷

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 134 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا تموم نمیشه اخه جالبه هیچوقتم اون درسو نخوندم یا ساعتشو نمیدونم خوبه حالا شاگرد زرنگ بودما😃 و ...

هلاکویی میگفت وقتی توی زندگی الانت یه فشار عصبی داری ، شب تو خواب به اون شکل بروز پیدا میکنه

راس میگه بوی قلیونه پرتقال لیمو هم خیلی خوبه

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
بوي خاك نم خورده كلا بوي نم و نا رو دوست دارم🙈 بوي استخر بوي يه جايي كه با وايتكس شسته شده باشه

گفتی بوی وایتکس یاده یه چیزی افتادم😐🙊

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
هلاکویی میگفت وقتی توی زندگی الانت یه فشار عصبی داری ، شب تو خواب به اون شکل بروز پیدا میکنه

یعنی ب اون قضیه فکر میکنم؟تو بگو یک ثانیه ب دوران مدرسه من فکر کنم

ب دانشگام فکر نمیکنم چ برسه مدرسه😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بوي خاك نم خورده كلا بوي نم و نا رو دوست دارم🙈 بوي استخر بوي يه جايي كه با وايتكس شسته شده باشه

عععععع من بو وایتکس بهم بخوره به جا چپ روبه راس راه میرم و برعکس 

سابقه دنده عقبم داشتم

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

غذای همسایه رو خوب اومدی مخصوصا طبقه دومی😒😒😒

نکنه همسایه مایی😅 .

ما دومیم  همیشه بهم میگه چقدر کدبانویی همیشه بوی غذات میاد

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

بوی پیتزای دااااااغ 

بوی باران

بوی لاک

بوی شکلات

بوی چادرنمازمامان

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه