2777
2789
عنوان

چه بویی...😷

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 134 پست

بو گردن نی نی 

خاک خیس

چای هل دار

لاک 

چادرنماز ننه م 

قورمه سبزی تو کوچه 

و سایر بستگان

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوی بدن نوزاد 😍

بوی شیر میدن به به🤗

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
بو گردن نی نی  خاک خیس چای هل دار لاک  چادرنماز ننه م  قورمه سبزی تو کوچه  ...

بوی سایر بستگان؟😂

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
بوی سایر بستگان؟😂

ولش کن صداش در نیار😆

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

کابوس لعنتی دوران مدرسه ولم نمیکنه هر ماه ی بار این خابو میبینم ک امتحان دارم اونم نخوند اکثر کلاسا ...

منم سالی یه بار میبینم ازین خوابا.مخصوصا نزدیکه مهر

بوی چسب بوی رنگ بوی بنزین بوی کفش نو بوی غذای همسایه

غذای همسایه رو خوب اومدی

مخصوصا طبقه دومی😒😒😒

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
بوی چسب بوی رنگ بوی بنزین بوی کفش نو بوی غذای همسایه

😯

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
[QUOTE=46799019]بو گردن نی نی  خاک خیس چای هل دار لاک  چادرنماز ننه م  قورمه سبزی تو ...

😗

بوی کفش نو

بوی نفت

منم. همش یا بدون کفش رفتم سرجلسه یا خودکار نبردم 😯

چرا تموم نمیشه اخه

جالبه هیچوقتم اون درسو نخوندم یا ساعتشو نمیدونم

خوبه حالا شاگرد زرنگ بودما😃

ولی این خابای لعنتی دس بردار نیس

تبریک

1
5
10
15
20
25