2777
2789

من هرماه باید ژل ابرو و لیپ گلاس بخرم🤦🏻‍♀️خیلی زود زود تموم میکنمش 

هر دوماه یکبارم کانسیلر و خط چشممو اسپری فیکسم تموم میشه  

بعضی وقتا واقعا عصابم خورد میشه که انقد تند تند باید هزینه کنم برای لوازم آرایش😐 

تازه بهتون میگم مثلا هرماه میرم فقد ژل ابرو بخرم اونجا هی چشمم چیزمیز میگیره مجبور میشم بخرم کلی تو خرج میفتم😐

خانوم ناز😌کمی لوس،بسیارقرتی💅🏻💄👠

منم زیاد خرج میکنم

تنها چیزی که به صرفه استفاده میکنم سایه اسیت

رژ لب و ضد افتابم از همه بیشتر

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه چطوری استفاده میکنی😐معمولا هر چهار پنج ماه میرم خرید لوازم ارایشی

بخدا نمی‌دونم 

من و خواهرم دقیقا بیست و نه اسفند رفتیم ژل ابرو بخریم برا اون هنوزم ک هنوزه نصف نشده حتی 

بعد من تو این شیش ماه شیش هفتا خریدم تموم کردم😐 

نمی‌دونم چرا انقد بی برکته وسایل من 

منم زیاد خرج میکنمتنها چیزی که به صرفه استفاده میکنم سایه اسیترژ لب و ضد افتابم از همه بیشتر

من عادت بدی ک دارم ضدآفتاب اصلا استفاده نمیکنم 🤦🏻‍♀️یعنی تا پارسال منم خیلی تند تند ضدآفتابم تموم میشد 

ولی الان رفتم یکم آرایش کنم دیدم نصف وسایلام تموم شده اعصابم خورد شد😐انگار همین دیروز بود رفتم خریدما

من هفده سالمه فقط صد آفتاب دارم اونم گیاهی.اصلا لوازم آرایشی ندارم 😐💔💔طبیعیه ؟

اره دقیقاااا 

بخدا منم تو هیفده سالگیم هیچ آرایشی نمی‌کردم 

از اواسط هیجده سالگیم دیگ افتادم تو دام لوازم آرایشی خریدن و زیاد استفاده کردن

من کلا ی ضد آفتاب و ی رژلب  استفاده میکنم

رژلب سالی یدونه

خط چشم دوست دارم میخرم ولی بلد نیستم بکشم

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
من کلا ی ضد آفتاب و ی رژلب استفاده میکنمرژلب سالی یدونهخط چشم دوست دارم میخرم ولی بلد نیستم بکشم

بیا خودم بهت یاد بدم 

استاد خط چشم کشیدنم😎🤤🤣

بیا خودم بهت یاد بدم استاد خط چشم کشیدنم😎🤤🤣

ایکاش بودی

نازک هم فقط دوست دارم در حد بن مژه

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
کاش میشد عکس گذاشت ببینی چ خط چشمایی میکشم🤣

ندیده شما هنرمندی عزیزم😍

بخدا نمی‌دونم من و خواهرم دقیقا بیست و نه اسفند رفتیم ژل ابرو بخریم برا اون هنوزم ک هنوزه نصف نشده ح ...

حتما زیاد استفاده میکنید 

منکه هر روز ارایش میکنم باورتون شاید نشه خیلی دیر ب دیر میخرم ولی روتین پوستیم رو زود مولا سرم رو هر ۴۰روز یبار یا ضدافتاب هم هر 4ماه یبار 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

قربونت برم چقد مهربونی

تو هم خیلی ناز و مهربونی قرتی خانم

مراقب خودت و پوستت باش😘