2777
2789

کاش شعور و درکش رو هم به مردا میداد😐

درسته یه درصد کمی هوای خانوم هاشون رو دارن ولی اکثرا این دوران گاون

نمیدونم نمی‌فهمن یاخودشون رو به نفهمی میزنن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شده😀

دوستم زنگ زده گریه میکنم اول ترسیدم بعد میگه پریود شدم حال روحیم بده 

ممد درکم نمیکنه

منم گفته الهی دربه در بشه این ممد که تو ماهی یبار منو سکته ندی😂😂

بدش اومد😐💔

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خیلی از ما خانم ها انتظار داریم همسرمون خودش بفهمه دیگه ولی ممکنه درموردش اصلا آگاهی نداشته باشن   

به نظرم باید براشون توضیح داد و اگر دوران سختی رو میگذرونین بهشون اطلاعات بدین و عنوان کنین که نیاز به کمک یا درک شدن دارید   

وقتی اطلاعات یا درکی ازین موضوع ندارن نمیشه ازشون انتظاری داشت 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
دوستم زنگ زده گریه میکنم اول ترسیدم بعد میگه پریود شدم حال روحیم بده ممد درکم نمیکنهمنم گفته الهی در ...

بعضی مردها موقع پریودی خانومشون خیلی بداخلاق و پاچه گیر میشن بعد اگر یه ذره جوابشون بدی میگن آره تو پریودی اعصابت خورده

خدایا شکرت🙏

آخ آخ تربیتو خوب اومدی…مادرشوهر من میگفت جلو شوهرت سینتو در نیار😨😨

ینی چی؟ برا شیر دادن ب بچه ؟

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
آخ آخ تربیتو خوب اومدی…مادرشوهر من میگفت جلو شوهرت سینتو در نیار😨😨

وا مادرشوهرت از زندگی زناشویی چیزی حالیش نیست مگه😐