2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یکم ازش فاصله بگیرحالا قهر نکن بزار بروبزار این دفعه که آشتی کردینوسط محبتات بهش یه تایم کوتاه ...

اینسری آشتی کنه به خودم قول دادم زیاد سمتش نرم بشم مثل خودش

چ مرگشه پس مگه یه مرد چقد میتونه با زنش قهر باشه اه حالم بهم خورد از شوهرت شوهر نیس آفتابه س

نذارید حرمتا شکسته بشه درست حرف بزنید لطفا 

منو شوهرم مشکل داریم اومدم اینجا راهنماییم کنید نه اینکه توهین بشه 

نمیدونم والا نه اعتماده ب نفس دارم ن عزت نفس خودمو واسه همه فدا میکنم

اشتباه میکنی منم مثل شما بودم انقدر خودمو نادیده میگرفتم کلی حرص میخوردم نامزدبودیم وتازه عروسی کرده بودیم بمن بی محلی میکرد . حتی خیانتم کرد منم خودمو تغییر دادم الان دیگ بدون من آب نمیخوره خیلی دوسم داره درصورتیک قبلا اصلا محبت نمیکرد همش نگاهش ب بقیه زنا بود من خودمو دست کم کرفته بودم ولی بعد ک قدرخودمو دونستم همش ترس از دست دادن منو داره 

چجوری بهم میگی؟ چون کم تجربمو همش تو خونم

مثلا باشگاه برو اگ هم نمیری ورزش کن قیافتو هرجور ک هست بپذیر وپیشش بگو ک خیلی زیبایی از اندامت از چهره ات از دستپختت تعریف کن پیشش.کلا خودتو دست بالا بگیر قهرم کرد محل نزار ب قهرش باهاش عادی حرف بزن جوری وانمود کن ک هیچ چیزیی نمیتونه آزارت بده هیچی غمگینت نمیکنه .بزار بدونه قهر وناز کردنش برات مهم نیست ونمیتونه با رفتاراش ناراحتت کنه . اگ گفت طلاقت میدم یهو خودتو وا نده نترس نگو ک ای وای من بدون تو میمیرم نقطه ضعف نده دسش .بگو باشه بده منم مهریمو میگیرم.  کلا آدما بدونن تو چی ضعف داری همون کارو میکنن تا آزارت بدن . من همه اینارو تجربه کردم وقتی ۲۰سالم بود الان۳۰سالمه خیلی عاقل شدم. شما اشتباهای منو نکن

نذارید حرمتا شکسته بشه درست حرف بزنید لطفا منو شوهرم مشکل داریم اومدم اینجا راهنماییم کنید نه اینکه ...

کاش اونم همینقد تورو دوست داشت 

فعلا ک برات اصلا ارزش قائل نیست و ترجیح میده باهات قهر بمونه

کاش اونم همینقد تورو دوست داشت فعلا ک برات اصلا ارزش قائل نیست و ترجیح میده باهات قهر بمونه

ببین به کسی ربطی نداره شوهرم یا هر کس دیگه ای منو دوس داره یانه 

مشکل داشتم اومدم راهنماییم کردن بقیه خیلی هم ممنونشونم انشاالله هر چی تو دلشون هست خدا بهشون بده 

یه سریا هم مث شما انرژی منفی دادن ک من اصن ب پشمامم هم نگرفتم