2777
2789

آئورت 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
دوتا تاپیک قبلیمو بخون متوجه میشی شوهرم۵ روزه بام قهره امروز گفت ی بار دیگ اعصابم خورد بشی طلاقت مید ...

اااه ااه چقد لووس

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفتم سمتش خیلی ولی اون پسم میزنه بلاکم میکنه

بخاطر اینه ک همش دنبالشی . بخدا ی مدت روخودت کار کن خودتو بیشتر دوست داشته باش. ادمی ک خودشو دوس نداشته باشه مطمئن باش دیگران هم دوسش نخاهند داشت 

منم شوهزم خیلی قهرمیکرد . اولین کاری ک کردم اصلا ب قهراش اهمیت ندادم مثلا قهر ک بود من خیلی عادی باهاش حرف میزدم توجه نمیکردم ک ناراحته یاقهره . منت کشی نکردم دیگ .الانم باهم دعوا میکنیم خیلی عادی باز حرف میزنیم 

ببین یه مرد اصلا ارزش نداره به زندگیت پایان بدی حتی اگه عشق زندگیت باشه بمون و قوی ادامه بده هیچکی ب ...

درسته دعوا جر و بحث تو همه زندگیا هست ولی امروز ب مامانش گفته بود اون هیچ وقت همچین چیزی نمیکرد از این میترسم ک دیگ نخواد منو