2777
2789

سلام من چند روزه جوش زیادی زدم که تا حالا اینجوری نشدم نزدیک ۳۰ تا جوش بزرگ چرکی رفتم داروخانه قرص داکسی سایکلین ۱۰۰ گرفتم بنظرتون خوب میشه کی استفاده کرده لطفا تاثیرشو بگه و چند روز خورده عوارضش چی بوده

من برای بعد از عمل پولیپ میخوردم

باید بایک لیوان آب میخوردم و تا یکساعت بعدش نباید میخوابیدم. 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تااستفاده میکنی یه جوش هم نمیزنی.ولی تاقطع میکنی سه چهارروز بعدیواش یواش دوباره جوش میزنی

من که اینجوریم. من ازنوجوونی جوش داشتم تاحالاکه ۳۸سالمه.

ولی شمامیگین تازه جوش زدم.شمااستفاده کنین شایدواسه شماخوب باشه

تااستفاده میکنی یه جوش هم نمیزنی.ولی تاقطع میکنی سه چهارروز بعدیواش یواش دوباره جوش میزنیمن که اینجو ...

من کلا جوش میزدم یکی دو تا زیر پوستی 

اما این اولین باره که همزمان ۳۰ تا جوش زدم تو یه هفته هر روز پا میشدم میدیدم بیشتر شده دیگه کل صورتمو گرفت حتی سرکه سیب زدم آبلیمو گلاب عسل ..اصلا خوب نشد

من کلا جوش میزدم یکی دو تا زیر پوستی اما این اولین باره که همزمان ۳۰ تا جوش زدم تو یه هفته هر روز پا ...

یه دفعه این همه جووش؟ به نظرم اگه میخوای استفاده کنی یه ماه استفاده کن.روزی دوبار.یکی صبح یکی شب.بعدقطش کن اگه بعدیه هفته قطع دوباره جوش زدی اونوقت برودکترپوست.

شایدم عفونت رحم داری .واسه عفونت رحم خوبه این کپسول

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز