2777
2789
عنوان

وای خدا از دست مادرم چیکار کنم

75 بازدید | 4 پست

رفته از ماشین بابام افتاده چن وقته پاش شکسته دوبار عمل کرده همه جوره بهش رسیدم همه جوره کمکش کردم الان بعد عمل همش میگه پام ورم میکنه همش بهونه میاره منو سکته بده بلند نمیشه یه غذا درست کنه واقعا خستم اول یائسه شد بعدشم افتاد پاش شکست واقعاااا زیر بار له شدم هیچکسم کمکم نبود تو کارای خونه دروغ نباشه گاهی وقتا خواهرم بود . الان احساس عذاب وجدان میکنم از اینکه مادرم چیزی میگه اعصابم بهم میریزه 

امروز میگه بیا با من سه ماه بریم اب درمانیییی مگه من بیکارم اخههههههه گفتم نه نمیام 

چقدر سنگدلی....ایشون مادرته...دوباره خوندم فکر کردم اول عروسشی ودر مورد مادرشوهرت داری صحبت میکنی...تو هم کوچیک بودی ایشون به اندازه ی کافی زحمتتو کشیده...پاش شکسته چیکار کنه....؟؟خودت برو زیر بغل مادرت براش عصا شو ببرش آب درمانی و بیارش.....اینقدر هم قیافه نگیر برای مادرت....حتما بنده خدا باید بمیره که شما باور کنید مریضه....چون مادره اجازه نداره مریض باشه...فقط باید بفکر شکم شما باشه...گناه داره...بلاخره پاش خوب میشه و دوباره سرپا میشه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر سنگدلی....ایشون مادرته...دوباره خوندم فکر کردم اول عروسشی ودر مورد مادرشوهرت داری صحبت میکنی... ...

متاسفانه از لحاظ عاطفی از طرف مادزم هیچ وقت تامین نشدم و دوستم نداشت 

متاسفانه از لحاظ عاطفی از طرف مادزم هیچ وقت تامین نشدم و دوستم نداشت

دوستت.... داره...ولی نمیتونه،،،یادنداره بروز بده ..تو دوستش داشته باش و بهش یاد بده

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....