2777
2789

دو هفته س رژیمم 

هفته اول خیلی جدی نبود ولی الان ۴ روزه سفت و سخت دارم کالری شماری میکنم 

سردمه و آبریزش بینی دارم 

احتمال داره مال رژیم باشه 

بقیه هم کولر روشن میکنن میگن گرمه ولی من سردمه 

عزیزم اینجوری عوارض زیاد داره من مشاور سلامتممیتونم مشاورت بدم و بهت راهکار بدم مشاوره هم کاملا رایگ ...

مرسی عزیزم 

خودم دکتر رفتم 

۴ تا مکمل برام نوشت و برنامه هم داد هفته اول با اون رژیم پیش رفتم اصلا هیچ تغییری نکردم ولی الان تو این چهار روز احساس میکنم یکم شکمم جمع شده 

امروز هم وزن کشی دارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من تا الان تقریبا35کیلو انداختم اوایل اومدم یه تاپیک زدم ذوق داشتم خیلیا گفتن استپ وزن میخوری و تازه اولشه فلان حتی تاپیکشم هست.ولی ناامید نشدم و ادامه دادم و تونستم لاغر بشم.

نکاتی که تو این راه توشون مهارت پیدا کردم برای کاهش وزن

اول بگم که شما هیچوقت با رژیم خالی نمیتونین لاغر بشن و باید ترکیبی از رژیم و ورزش استفاده کنین و حدقل روزانه یک ساعت ورزش عرق ریز و خسته کننده انجام بدید.

دوم بگم که روغنتون رو حتما زیتون کنین نیاز نیست کلا روغن رو حذف کنین فقط زیتون رو جایگزینش کنید.

سوم که آب رو فراموش نکنید آب متابولیسم رو بالا میبره و به کاهش وزن و شل نشدن پوستتون تو کاهش وزن کمک زیادی میکنه.

و در آخر بگم که شما اصلا نباید ضعف شدید داشته باشید و از خوردن غذا خودداری کنید بزرگترین ضرر هست و باید غذا بخورید ولی به اندازه و غذای رژیمی بخورید چون اگه غذا کم بخورید و غذاهای پروتین دار مثل سویا گوشت سینه مرغ و کره بادم زمینی از این جور چیزا اگه تو رژیمتون استفاده نشه نه تنها لاغر نمیشید بلکه چاق هم میشید چون چیزی که شما رو لاغر میکنه گرسنگی نیست بلکه متابولیسم هست و متابولیسم هم با پروتین و آب و فیبر و حبوبات زیاد میشه.

امیدوارم موفق باشید و به وزن ایده آلتون برسید.