2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با وجود اینهمه اتباع دیگه امسال فکر کنم حداقل پانصد هزارتا دانش آموز نتونن مدرسه برن

عزیزم گفتن حق ندارن اتباع ثبت‌نام کنن اول ایرانی اگر جا بود اتباع اگر یه ایرانی بره آموزش و پرورش مدیر مدرسه باید اتباع رو بیرون کنه ایرانی رو بزاره 

کلا اتباع لعنتی نظم ایران رو ریختن بهم چرا باید از امکانات دولتی استفاده کنن اینا تو کشور خودشون حق تحصیل ندارن حالا اینجا آدم شدن 

نمیدونم چرا مدرسه ها اینطوری شدن ؟شما اول باید بچه های کشور خودتو ثبت نتم کنی بعد بقیه

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

عزیزم گفتن حق ندارن اتباع ثبت‌نام کنن اول ایرانی اگر جا بود اتباع اگر یه ایرانی بره آموزش و پرورش مد ...

اینا حرفه همش چیزی که من شنیدم اینه که مجبورن اتباع ثبت نام کنن وگرنه به نژاد پرستی و افغانی ستیزی محکوم میکنن ،اتباعم‌خوب بلدن سریع میرن آموزش پرورش مظلوم نمایی تا مدیر مدرسه رو‌مجبور کنن ثبت نامشون کنه

من دخترم کلاس اوله از 20 اردیبهشت ثبت اینترنتی کردم بعد رفتم مدرسه اول اوایلش میگفت جا نیست الکی وای ...

بومی کجا ، چه حقی داره اینو بگه 

فقط تو شهرهای بزرگ مثل تهران بخاطر مشکل ترافیک میگن تو محله ی خودتون مدرسه بفرستید

کدوم منطقه این من یسال اخر دبیرستانو مجبور شدم برم علی اباد ثبت نام کنم حضرت معصومه از گلهشر میرفتم علی اباد😑😂

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
بومی کجا ، چه حقی داره اینو بگه فقط تو شهرهای بزرگ مثل تهران بخاطر مشکل ترافیک میگن تو محله ی خودتون ...

من از تهران اومدم اطراف اصفهان ساکن شدم میگفت تو بومی این شهر نیستی ببر غیرانتفاعی گفتم این چه حرفیه من خونم اینجاست من تو محدوده خودم اومدم مدرسه ثبت‌نام کنم خونه برا خودمه تازه آخر یکی مادرا مدرسه و آموزش و پرورش رو به توبره بست تا مدیر همه رو ثبت‌نام کرد بخدا بعضیاشون خیلی عوضین 

وای دیدم تو تاپیکت گفتی یکسال عقب افتادی قبلا

بزن آموزش پرورش رو سرشون خراب کن چقدر بی خیالی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

من از تهران اومدم اطراف اصفهان ساکن شدم میگفت تو بومی این شهر نیستی ببر غیرانتفاعی گفتم این چه حرفیه ...

از خودش در آورده کارش غیر قانونی بوده وگرنه ثبت نام نمیکردن بعضی مدیرا واقعا فقط اذیت کنن 

با وجود اینهمه اتباع دیگه امسال فکر کنم حداقل پانصد هزارتا دانش آموز نتونن مدرسه برن

تو زنجان خداروشکر افغان اینا نداریم فقط خودمونیم😁

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
از خودش در آورده کارش غیر قانونی بوده وگرنه ثبت نام نمیکردن بعضی مدیرا واقعا فقط اذیت کنن

منم بهش گفتم بخوای اذیت کنی میرم آموزش و پرورش ولی آنقدر پروعن که میگن برو همون آموزش و پرورشم پشت ایناس دیگه آخر نوشت