2777
2789
عنوان

از وقتی بچه دار شدیم همه چی عوض شده

608 بازدید | 23 پست

چهارسال بعد از ازدواجم باردارشدم به خواست خودمون 

دوران بارداری معمولی داشتم همسرم نه خیلی همراهی کرد نه بی خیال بود ولی باز رابطمون خوب بود همه چی خوب بود

از وقتی بچه ام دنیا اومده شدیم کارد و‌پنیر 

مخصوصا سر بچه سر مسائل مختلف باهم بحثمون میشه مدام ،کی قراره همه چی مثل قبل شه 

حالم اصلا خوب نیس،تنها دلخوشیم این روزا ساعتایی که با بچم میگذرونم

خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....

سعی کن تو هم دعوا رو کش ندی

مردا حساسن شوهر منم صبح میگف تو دوتا بچه داری اگه این بدنیا بیاد منوفراموش کنی حلالت نمیکنم🤣

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن تو هم دعوا رو کش ندیمردا حساسن شوهر منم صبح میگف تو دوتا بچه داری اگه این بدنیا بیاد منوفرامو ...

اخه همیشه من کوتاه میام اصلا به عنوان یه مادر نگرانی های منو‌درک نمیکنه 

توقع داره همه چی مثل قبل بچه دار شدن باشه

عزیزم سعی کن ی جورایی کنار بیای ..یا با رفتارت باعث ایجاد دلخوری نشی وگرنه همه چی بینتون بدتر میشه و ...

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم 

همسرم خیلی عوض شده 

اخه همیشه من کوتاه میام اصلا به عنوان یه مادر نگرانی های منو‌درک نمیکنه توقع داره همه چی مثل قبل بچه ...

سعی کن آرامش رو تو خونه حفط کنی 

خیلی از مردا به بچه اولشون اینجور میکنن مثلا من کسی رو میشناسم میگه دخترم سرما بخوره شوهرم باهام حرف نمیزنه میگه مراقب نبودی

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

سعی کن کارایی کنی که حال هر دوتون خوب بشه، به مرور کارای بچه کمتر بشه اوضاع بهتر میشه ولی دیگه زندگی مثل قبل از بچه دار شدن نمیشه

امروز در جوان ترین سنی هستی که از اینجا به بعد خواهی داشت،ازش لذت ببر
سعی کن آرامش رو تو خونه حفط کنی خیلی از مردا به بچه اولشون اینجور میکنن مثلا من کسی رو میشناسم میگه ...

حالا کار ما برعکسه من حساسترم در عمل ،اون الکی خودشو حساس نشون میده 

بچه رو به خواست خودش بردیم پیش یه متخصص من اصلا یا صحبتاش موافق نیستم 

مثلا میگه نوزاد ده روزه رو سه ساعت یه بار ده دیقه شیر بدید مگه میشه اخهه یا برا ختنه میگه بزارید هرچی دیرتر بهتر فک کن سر همه ی اینا باهم دعوا داریم ،انقد سعی کردم با حرف قانعش کنم خسته شدم دیگه

بعد به زور بردمش یه جا دیگه پیش متخصص اصلا صحبتاش با دکتر قبلی زمین تا اسمون فرق داره  ،حالا تازه آقا رفته تو قیافه برامن

حالا کار ما برعکسه من حساسترم در عمل ،اون الکی خودشو حساس نشون میده بچه رو به خواست خودش بردیم پیش ی ...

با آرامش صحبت کن قانعش کن ختنه تو ماه اول خوبه چون میگن بچه هنوز حس بدنی زیاد نداره اگه هم نخواس پافشاری نکن

شیر دادن رو هم نمیبینه که مادری هر وقت دیدی گرسنه هس شیر میدی

همسرت عوض نشده خود واقعی شو نشون داده

اره متاسفانه قبلا هم اینجوری بود من سر مسائل مربوط به خودم کوتاه میومدم 

خیلی لجبازه میخواد فقط حرف حرف اون باشه 

حالا که سر بچه کوتاه نمیام جلوش وایمیسم همه چی خورده بهم

با آرامش صحبت کن قانعش کن ختنه تو ماه اول خوبه چون میگن بچه هنوز حس بدنی زیاد نداره اگه هم نخواس پاف ...

مگه اجازه میداد عزیزم بچم جلو چشمم دوساعت گرسنگی میکشد فک کن چی به حال من میگذشت نمیذاشت شیر بدم که بذا سه ساعتش پرشه فلان شه 

میدونی چی سر من میومد اون لحظه ها

مگه اجازه میداد عزیزم بچم جلو چشمم دوساعت گرسنگی میکشد فک کن چی به حال من میگذشت نمیذاشت شیر بدم که ...

غلط  میکنه مادری چیزی نداره این ذلیل مرده مگه ساعتیه سه ساعت که زیاده واس بچه ما خودمون سه ساعت یه بار چیزی نیخوریم  اصلا در این مورد به حرفش گوش نده شده دعوا کنی 

حالا کار ما برعکسه من حساسترم در عمل ،اون الکی خودشو حساس نشون میده بچه رو به خواست خودش بردیم پیش ی ...

ختنه نکنید این رسم توی اسلام نیست، توی یهودیت بوده همونطور که پیامبر اسلام هم ختنه نبوده. درست نیست.

مگه اجازه میداد عزیزم بچم جلو چشمم دوساعت گرسنگی میکشد فک کن چی به حال من میگذشت نمیذاشت شیر بدم که ...

بچه من یکسالشه هنوز گاهی بحث داریم ولی خیلی کم

ماه های اول بدتره

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان