2777
2789
عنوان

به نظر شما این عادیه یا نه

73 بازدید | 8 پست

از وقتی که با نامزدم آشنا شدم ، هر وقت که با هر کسی توی دنیای مجازی آشنا می‌شم یا باهاشون رفیق میشم همشون دقیقاً مال همون شهرین که نامزدم مال اونجاست 😐💔 به نظر شما این عادیه؟ 

تا قبل از آشنایی منو نامزدم اصلاً اینطوری نبود 😐💔

یا کلاً با هر کس دیگه‌ای که رفیق میشم و برای یه شهر دیگه است دقیقاً بعد از اون آدم اکثر آدمای اطرافم برای همون شهرن!!

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

از کجا میفهمیدی ماله کدوم شهرن؟

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره کجا و چطوری آشنا نیشی

یعنی چی 

آخه فرقی نداره چطوری آشنا بشم 

مهم اینه که بعدش دقیقا همون آدم بعدی عین آدم قبلی بخصوص از همون شهر

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

از کجا میفهمیدی ماله کدوم شهرن؟

خب می‌پرسیدم ازشون یا خودشون می‌گفتن

خب می‌پرسیدم ازشون یا خودشون می‌گفتن

احتمالا داره تک و توک نامزدتت یکی از اون رفیقا باشه ولی فکر نمیکنم اینقدر ساده باشه بگه ماله همون شهریه که خودشم توشه اکثرا تو مجازی کسی راستشو نمیگه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
یعنی چی آخه فرقی نداره چطوری آشنا بشم مهم اینه که بعدش دقیقا همون آدم بعدی عین آدم قبلی بخصوص از همو ...

خب اگه تو فضای مجازی باشه میشه گفت اتفاقی نیست 

اما یه جاهایی کاملا اتفاقیه

به آشنایی در دنیای مجازی اعتقادی ندارمرفیق و دوست هم هیچوقت نداشتمواسه چی آشنا میشید؟

😐😐😐😐😐

شما اعتقاد نداری

خیلی ها دنیاشونو دوستاشونو توی دنیای مجازی پیدا کردن و از هزار تا آدم حضوری با مرام تر و واقعی تر بوده براشون !!! 

آدم داریم تا آدم 

2790
2778
2791
2779
2792