cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 عنوان بچه ها 😭😭😭 270 بازدید | 18 پست بچه ها من ۸روزه عمل کردم دیشب از خستگی دیگ حواسم نبوده تو خواب به پهلو خوابیدم تقریبا دماغم رو به بالش خورده بود نمیدونم بهش فشار اومده نیومده بچه ها خراب میشه نه؟😭از خواب پریدم الان بیدار شدم نشستم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1403/06/20 | 05:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
senorita_200 عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 3515 با یه بار نع 🌸🦋اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🦋🌸 #متاهل
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 با یه بار نع استرس گرفتم😭 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 بالش گردنی بگیر اون طوری سرت کج نمیشه دارم استفاده میکردم انقد خسته بودم نمیدونم کی خوابم برده حتی گوشیمم یادم رفته بود در بیارم از شارژ ۶ ساعته تو شارژه اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 چیزی نمیشه نترس جدی؟ فشار وارد کرد اخه نمیدونم از کی اینجوری خوابم برده اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
gfdd عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 512 دارم استفاده میکردم انقد خسته بودم نمیدونم کی خوابم برده حتی گوشیمم یادم رفته بود در بیارم از شارژ ۶ ... بالش بذار کنار سرت
gfdd عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 512 والا تا چندهفته برای من خواب تعطیل بود یا سبک میخوابیدم مراقب بودم این دردسرها رو باید تحمل کنی
ابوریحان_درونی عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 3837 جدی؟ فشار وارد کرد اخه نمیدونم از کی اینجوری خوابم برده من زمانی که عمل کرده بودم چند بار ضربه محکم خورد به ببینیم رفتم از دکتر پرسیدم گفت نگران نباش من عملت کردم و بینیت دیگه شکلش رو پیدا کرده ولی فقط کمی مراعات کن
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 بالش بذار کنار سرت بخدا نمیدونستم اینجوری میشه اصن اولین شب بود بدون گچ بودم عادت نکردم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 والا تا چندهفته برای من خواب تعطیل بود یا سبک میخوابیدم مراقب بودم این دردسرها رو باید تحمل کنی بخدا یجور خسته بودم خوابم برده بود از راه دور اومدم چند ساعت تو ماشین بودم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
gfdd عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 512 بخدا یجور خسته بودم خوابم برده بود از راه دور اومدم چند ساعت تو ماشین بودم با یه بار هیچ نمیشه فقط مراقب باش ضربه نخوره
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 من زمانی که عمل کرده بودم چند بار ضربه محکم خورد به ببینیم رفتم از دکتر پرسیدم گفت نگران نباش من عمل ... بنظرت خراب شد بینیم؟🥲الان نگاه کردم نشده امکان داره بعدا معلوم شه؟😭 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 با یه بار هیچ نمیشه فقط مراقب باش ضربه نخوره اولینو اخرین بارم شد از امشب صدتا بالش میزارم 💀 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸