cihye مدیر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 عنوان بچه ها 😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 18 پست بچه ها من ۸روزه عمل کردم دیشب از خستگی دیگ حواسم نبوده تو خواب به پهلو خوابیدم تقریبا دماغم رو به بالش خورده بود نمیدونم بهش فشار اومده نیومده بچه ها خراب میشه نه؟😭از خواب پریدم الان بیدار شدم نشستم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1403/06/20 | 05:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابوریحان_درونی عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 3838 بنظرت خراب شد بینیم؟🥲الان نگاه کردم نشده امکان داره بعدا معلوم شه؟😭 نه عزیزم خیالت راحت 😃
gfdd عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 512 بنظرت خراب شد بینیم؟🥲الان نگاه کردم نشده امکان داره بعدا معلوم شه؟😭 یه خانم در کتابخونه باز کرده بود کتاب خورده بود به بینیش کج شده بود کاملا مشخص بود از روی چسب دست بزن اگه تغییرنکرده هیچی نیس
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 نه عزیزم خیالت راحت 😃 از صب بابام داره بهم میخنده😂ساعت پنج صب نشسته بودم مث جن اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 یه خانم در کتابخونه باز کرده بود کتاب خورده بود به بینیش کج شده بود کاملا مشخص بود از روی چسب دست بز ... نه چیزی نشده اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸