2777
2789
عنوان

شوهرم به نماز اهمیت نمیده😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4707 بازدید | 165 پست

شوهرمنم اوایل نامزدی میخوند دیگه نمیخونه ۱۲سال گذشته نمیخونه 

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت میخونی؟!سرنمازنخوندن باهاش درگیرشدی تاحالا؟!

اره میخونم .ولی اون بیشتر سرکاره نمیبینه..چند بار گفتم بهش قبلا اخری دیگه میگفت خودم میدونم نگو انقدر اعصابم میریزه بهم.انگار لج میکنه..نمیدونم چکار کنم بخدا از چه راهی وارد بشم

اره میخونم .ولی اون بیشتر سرکاره نمیبینه..چند بار گفتم بهش قبلا اخری دیگه میگفت خودم میدونم نگو انقد ...

میخواستم همینوبگم

نگو

گاهی آدم استغفرالله ازجایی دیگه ناراحته باخداوندقهرمیکنه

میخونه غصه نخور

بامهربانی ودلسوزی به نمازش بیار

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
خب گلم اره زندگی هر دوتامونه.یه کلیپی هست میگن اگه فرد بی نماز تو خونه باشه رزق و روزی از خونه میره ...

پس اینهمه افرادی که نماز نمیخونن و بیشتر از ۴۰ سال دارن قاچاقی زنده‌ان؟🤔

واقعا اینا رو از کجا در میارید؟؟؟

الان کره زمین باید خالی باشه که اینجوری 🤦

باشه زندگی هر دوتامونه..اصلا حال دلش خوب نیست همش من فکر میکنم از بی نمازیشه

من ۱۷ سالمه از ۱۴ سالگیم افسردگی دارم با نماز خوندنم خوب نشد بعد چندسال نمازمو ول کردم هیچ تغییری حس نمیکنم که مریض شده باشم یانه یا چیز دیگه ای  خدا ام گفته دین واجب نیست اگه به زور باشه گناهه برای اون شخص مثلن تو اگه بخوای شوهرتو بچسبونی به زور به نماز خوندن و دلش نخواد واقعن گناهه

میخواستم همینوبگمنگوگاهی آدم استغفرالله ازجایی دیگه ناراحته باخداوندقهرمیکنهمیخونه غصه نخوربامهربانی ...

خب الان چند سال گذشته چرا نمیخونه؟مهربونی بوده تذکر بوده ولی انگار نه انگار..بخدا در صورتی که به هر چی خواسته تقریبا رسیده.‌ولی اون لذتشو نداره..

خب گلم اره زندگی هر دوتامونه.یه کلیپی هست میگن اگه فرد بی نماز تو خونه باشه رزق و روزی از خونه میره ...

همین؟

یعنی دلیلت واسه زور کردنش اینه ک کلیپا اینو گفتن؟

باورت میشه من هیچوقت نخوندم و روزیم همچنان قطع نشده؟

ن تنها من

خیلیا نمیخونن و حالشونم خوبه

اعتقاد چیز خوبیه ولی افراطش و نااگاهی توش باعث میشه یجور دیگه درکیر شرک و کفر بشی

مث همین که شما قرانو ول کردی ک خود خدا توش این چیزارو نگفته و چسبیدی ب کیلپ

بزار اگه همسرت معتقده خودش تصمیم بگیره بخونه

اینکارت اصلا درست نیست

حال بدشم میتونه دلایل دیگم داشته باشه

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

منم شوهرم قبل ازدواج گفته بود نماز میخونه م مقیده.

ولی بعد ازدواج چند یالی اذیت میکرد و سبک میشمرد.

خیلی باهاش صحبت کردم محبت کردم نماز صبحا با مخبت بیدارش کن از عواقب و فواید نماز خوندن بگو .البته نه با نصیحت یه جور دوستانه بگو.

خودت هم به نمازت بیشتر توجه کن.

نماز غفلیه هرشب بخون دعا کن براش.

خداروشکر شوهر من الان خوب شده خودش میخونه 

منم براش ختم زیاد برداشتم برای نماز خون شدنش.

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
میخواستم همینوبگمنگوگاهی آدم استغفرالله ازجایی دیگه ناراحته باخداوندقهرمیکنهمیخونه غصه نخوربامهربانی ...

نمیشه کسیو به نماز اورد خود شخص باید بخونه چرا میخوایین مجبورش کنین بیچاره مردا از دست شما آسایش ندارن عقل ندارید راحتیت نماز رو با علم و کم شدن عمر و جسم یکی میکنید خاک تو سرتون 

من ۱۷ سالمه از ۱۴ سالگیم افسردگی دارم با نماز خوندنم خوب نشد بعد چندسال نمازمو ول کردم هیچ تغییری حس ...

گلم اتفاقا نماز از واجباته..نماز خیلی حال دل ادمو خوب میکنه ..ادم به خیلی چیزا میرسه

من شنیدم اگر آیه ۳۵ سوره نور رو بخونید همیشه به غذا فوت کنید همسر حب نماز خوندن به دلش میوفته

انشالله آیه رو درست گفته باشم 

💕🧚‍♀️