2777
2789
عنوان

پسره همه چیش خوبه به جز ظاهرش😑

216 بازدید | 14 پست

بایکی از پسرای دانشگاهمون آشناشدم از نظر اخلاقی و رفتاری اوکیه اهل کارخیره خانواده ش خوبن از لحاظ کاری ومالی اوکیه فقط قدش متوسطه و خیلی لاغره😑همیشه ازپسرای لاغرخوشم نمیومد اینم چندبار رفتیم بیرون هرکاری میکنم به دلم نمیشینه 

مامانم میگه بهش اوکی بده بایه باشگاه رفتن اوکی میشه

موندم چ کنم؟!

بهش بگو خوشت نیومده 

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی به دلت نیست.ردش کن....الان دختر عاشق تیپ قیافه طرفه....بعد یسال جدا میشه...

البته اینم درنظر بگیرید.که نهایت زیبایی طرف هم بعد یکماه برات عادی میشه.اونی که زندگی و نگه می داره.اخلاق شخصیت طرفه....

لطفاً بیاین تاپیک آخرم ممنون

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
ولا بستگی داره من شوهرم خوش۵۰کیلوهه😐😂😂😂عاشقشم

الهیییی😂

آخه ظاهر سلیقه ایه

من همیشه میگفتم دوست دارم طرفم ۱۰۰ کیلو باشه ولی لاغر نباشه😂ممکنه بعضیانظرشون برعکس من باشه

الهیییی😂آخه ظاهر سلیقه ایهمن همیشه میگفتم دوست دارم طرفم ۱۰۰ کیلو باشه ولی لاغر نباشه😂ممکنه بعضیان ...

😂😂😂😻آره ولا بشه منه

من خودم۸۰کیلو هستم

عآشِق خُدایی هَستَم کِه وآس هَمیشِه نآمَش رو بآزوهآم هَک شُده اَست💞