2777
2789
عنوان

جدايي و طلاق

592 بازدید | 65 پست

من تاپيكاي قبل توضيح دادم امشب با شوهرم بيرون بوديم ي بحثي شد بينمون شروع كرد ب من تهمت زدن و فوشاي ناموسي دادن ك تو زير خواب مردايي ببخشيدا ج ن د هايي تورو ميفروشن و ازاين حرفا منم بعد پياده شدن ب خانوادم كفتم و رفتيم ك جهازمو بيارم يسريش اونجا بود

رفتيم و شوهرم چاقو كشيد رو مامان بابام و نذاشت وسايلمو ببرم

پليس اومد و فاميلاش ك اينهمه سال ي زنگم ب ما نميزدن دوويدن اومدن و رفتن خونه مادرشوهرم از خوشحالي

منم قصد دارم ديك جدي طلاق بگيرم

ب نظرتون كارم درسته؟

من خودمم ايراد دارم نميكم كاملم اما حقم اين حرفا نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسال ازدواج کردین و بچه داری ؟ و سرچی دعواتون شد

سه ساله با هميم يك سال و نيم عقديم

کلا ی ماهه سر اذیتای مادرش درگیز بودیم اما خب اشتی کردیم و تموم شد سر اینک عروسیمون نزدیکه قرار شده بود فامیلاشو دعوت نکنه چون ادمای درستی نبودن

منم گفتم بیا دعوت کنیم ب توام خوش بگذره اینجوری تو ادیت میشی هیچکس نیاشه و فلان یدفه پرید ب من ک اره پرت کردن و بحثمون شد و شروع کرد ب فحاشی

تو این سه سالم صد بار منو از خونشون پرت کرد بیرون برام چاقو کشید اما من تحمل کردم

خانوادمم پشتمن بااینک جهاز خریدم بنده خداها گفتن عیبی نداره خداروشکر کن زود شناختیش ب بچه نرسید

حس میکنم طلاق سخته اما خانوادم پشتمن میگن حمایتت میکنیم اصلا نگران نباش این ادم زندگی‌باهاش بی فایدس

شروع هر زندگی جدیدی چالش های خودشو داره 

اما خیلی زووووود همه چی روبراه میشه 

اونم اگه واقعا آدم زرنگی باشی و نشینی غصه بخوری 

خانواده ات هم که هستن دگه نگران چی هستی 

واقعا داری فکر می‌کنی با همچین آدمی ادامه بدی؟؟؟؟

فکر کردی اینهمه می‌خونیم مرده زنشو کشت یهو طرف قاتل شده؟؟؟

نه عزیزم از اول مثل شما همچین چیزایی دیده و باز ادامه داده و کار به اینجا رسیده که زنه کشته شده

میترسم طلاق سنگین و‌سخت باشه

ول کن بابا، جونت رو بردار در برو

از چاقو کشی هاش هم مدرک جمع کن هم بندازش هم ازش جدا شو

کسی که خانواده ندارد و چاقو کشه و به زن خودش میگه خراب، میخوای چیکار؟؟؟؟

این بدتر میشه که بهتر نمیشه. جدا شو و مهریه و طلاها و جهازت رو ببر ایشالا شانست تو ازدواج دوم باشه.

پروسه اش طولانی هست ولی رو خانوادت چاقو کشیده

رو خودمم قبلا کشیده از خونشون انداخته بیرون منو صد بار صد بارتاحالا تهمت زده ب من گفته خرابی ب خودم ب خانوادم هزاربار منتهی من هی میگفتم شاید درست شه

همه اینام زیر سر مامانشه هممممش‌پرش‌میکر‌د

جالبیش اینجاست ک فامیلاش سه ساله نیستن اصلا مارم میدیدن زاه کج میکردن امشب همشون میدوییدن میومدن خونشون با خنده

بخاطر همین فامیلاشم همیشه با من بحث داشت طرفشون میگرفت