2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐

تائیس افسونگری بود که با افسون خود،اسکندر را وادار کرد تا پرسپولیس را به آتش بکشد ومن افسونگری هستم که روح را به آتش میکشم...یکی پس از دیگری...افسون نخواست افسونگر باشد...افسونگرش کردند... .
20روز نیست بچم به دنیا اومده.ماه اخر بارداریم متوجه خیانتاش شدم.باورم نمیشد .اخه من خیلی بدبختی کشید ...

مثلا چ بدبختیایی

تائیس افسونگری بود که با افسون خود،اسکندر را وادار کرد تا پرسپولیس را به آتش بکشد ومن افسونگری هستم که روح را به آتش میکشم...یکی پس از دیگری...افسون نخواست افسونگر باشد...افسونگرش کردند... .

پیام داده بود به دوست دختر سابقش.خیلی خشگل بود.اخه من بهش زنگ زدم.گفتم چکار به زندگی من داری.گفت خودش پیام داده و منم متاهلم.شوهرت منا نابود کرد وقتی با تو ازدواج کرد .من خودکشی کردم و گریه کرد

تل..گرام تنها دستاوردش برای ایرانیا خیانتای پنهانی بود

کاش میشد صدبار لایکت کرو