2777
2789
عنوان

رل زدن با ی معلول ذهنی

| مشاهده متن کامل بحث + 5572 بازدید | 179 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرهستم

پیمانکارم

مدتی برای کار میرفتم آسایشگاه معلولان

یه اتاق داشت که دخترای مثلا سالم وبهتر بودن توش

ولی خیلی ساده بودن

بعدچندروز یکی ازدخترا پشت پنجره بهم گقت بیا

رفتم جلو گفت شمارتو میدی😅

گفتم چرا

گفت ازت خوشم میاد

ماشینم که داری من گاهی که میرم بیرون بهت زنگ میزنم بیا بریم دور دور😁

پسر هستم
طرف بیکاره خب

شما مشخصه قصدت تمسخر و دست انداختنه، طرف معلولیت داره چیکار کنه بنده خدا، بره کارمند بانک بشه ؟؟

طبیعیه به خاطر اینکه افسرده نشه میاد بیرون میگرده. این فرشته ها عواطف و احساساتشون از ما حساس تر و لطیف تره با کوچیک ترین چیزا وابسته و خوشحال میشن و واکنش نشون میدن. 

ذات و قلبشون خیلی پاک تر از چیزی هست که شما فکر میکنی

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

اگه دختر معلول باشه چرا که نه من که سالمم مهربونی وبهش توجه می کنم همیشه دستشو می گیرم میریم دوتای ...

قبول دارم 

ولی پسر فرق میکنه این کار میکنه بعید میدونم حقوق داشته باشه 

از چ نظر کارم ساخته است؟ 🙄😁

کلا سخت میشه کنار اومد با این افراد 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭