2777
2789
عنوان

رل زدن با ی معلول ذهنی

5572 بازدید | 179 پست

دخترا حاضرید با ی معلول ذهنی دوست بشید؟ 👀

تو این محله ما ی پسره هست همینجوریه همیشه هم جای مغازه هاس هر دفعه ک میرم خرید میکنم وایمیسته منو نگاه میکنه یا وقتی رو نیکمت میمیشینم اونم میاد اون طرف میشینه نگام میکنه تو فروشگاه میرم هی میاد دم درش نگاه میکنه باز میره، 😶

فکر کنم کراش زده روم 😂

من نمیدونستم اینا میتونن از این حسا هم داشته باشن. میره بعضی وقتا تو توانایی کار میکنه ولی خیلیییی عجیب غریبه با خودش با بقیه حرف میزنه هی میره تو اون مغاره هی اونور آروم قرار نداره 🙄

هیچوقت 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست خودشون نیست، اوناهم دل دارن‌ . حرکتی نکن که بهت وابسته بشه و یا جلب توجه کنی .بیخیال .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

حس که دارن فقط مواظب خودت باش که توام روش کراش نزنی که کارت ساخته است 😂😂

حالا اونم بنده ی خدائه ولی خیلی سخته کنار اومدن با اینجور افراد 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭