2777
2789
عنوان

هزینه رشته طراحی دوخت

2442 بازدید | 8 پست

دوستان لطفا اگر اطلاعات دارین یا خودتون رفتین این رشته بیاین راهنماییم کنید نیاز به اطلاعات دارم فردا میخوام ثبت نام کنم استرس دارم میخوام سدونم که هزینش خیلی بالاست و اینکه میگن باید مدادرنگی ۱۰۰ رنگ بگیری این درسته؟ در یکسال تحصیلی چقدر هزینه داره و بازار کارش چطوره الان کسی مشغول به کار هست؟

چیا لازمه در ماه چقدر هزینه داره

لطفا جواب بدید استرس هزینشو دارم

هرچی باشه درامد داره و اینک مگه گرافیکه مدادرنگی ۱۰۰رنگ😯😯

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم منم اینطوری شنیدم یعنی بازار کار خوبی داره؟و میشه با دیپلم شروع به کار کرد؟

اره عزیزم من‌مامان خودم اصلا یه دپره نه ماهه رفته چن سال پیش اما ازبس تمرین کرده و تلاش کرده الان‌هیاط حرفه ایه 

ببین یعنی رشته ایه ک همیشه کار براش هس و جای پیشرفت داره پشیمون‌نمیشی

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

من طراحی لباس میخونم رشته ای هست که پول نداشته باشی باختی دانشگاه چیزی زیاد بهت یاد نمیده

اگه خیاطی بلدی برو  وگرنه یه مشکل میخوری چون طراحی دوخت ها  بیشترشون خیاطی بلدن اینا مال دانشگاه هست 

هنرستان هم یاد میدن هزینه مانکن سایز خودت مداد رنگی لازم نیست ۱۰۰ رنگ باشه با ۳۶ و ۴۸ هم کارت راه میوفته و مارکر و  آب رنگ وانواع پارچه ها لازمه و برای دانشگاه لبتاب هم لازمه 

اینا وسایل اصلی هست ماهی ۱ تومن هم خرج  خورده ریزه میشه 

صدومین کاربری منه🧚‍♂️     🧚‍♂️ یک دختر غمگین که نیاز به خواب ا بدی🖤 🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️ 🧚‍♂️ زندگی بدجور عذابم میده..🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🎧🚬⚰

اینم بگم طراحی لباس دوخت درایران فرقی نمیکنه به طراحی دوخت ها بیشتر میرسن

صدومین کاربری منه🧚‍♂️     🧚‍♂️ یک دختر غمگین که نیاز به خواب ا بدی🖤 🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️ 🧚‍♂️ زندگی بدجور عذابم میده..🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🎧🚬⚰
من طراحی لباس میخونم رشته ای هست که پول نداشته باشی باختی دانشگاه چیزی زیاد بهت یاد نمیدهاگه خیاطی ب ...

خیاطی بلد نیستم اما طراحیم خوبه 

در سال حدودا هزینش چقدر میشه بجز چرخ خیاطی که داریم

درماه فقط ۱ میلیون؟

بازار کار خوبی داره؟

خیاطی بلد نیستم اما طراحیم خوبه در سال حدودا هزینش چقدر میشه بجز چرخ خیاطی که داریمدرماه فقط ۱ میلیو ...

بآزار کار رقابتی هست