2777
2789
عنوان

اتيسم

460 بازدید | 19 پست

پسر دوستم ٥سالشه و كاملن مشخصه اتيسم داره.خودش ناراحتي افسردگي داره و كلن نه ب خودش و شوهرش نميشه گفت با رفتاراشون بچه خيلي اذيت ميشه .ب مادربزرگش گفتم اهميت نداد .نشانه هاي بارزشو ميخام و كمك ك چطوري بيان كنم؟

خب ميشه بگيد اوتيسم چ نشانه هايي داره ؟

علاقه ب چرخش چيزاهيي مثل پنكه يا ماشين لباسشويي بر قرار نكردن ارتباط چشمي خوب صحبت نكردن چرخش و تكان خوردن مداوم ب عقب و جلو تكرار زياد كلمات

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اینا علائم خجالتی بودنه و ترس از جمع نه اوتیسم

اوتیسمی با افراد کمی صحبت میکنه خیلی درونگراست سرش گرم کارای خودشه به محیط بی توجهه

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

بچه ای که اوتیسم باشه و اموزش ندیده باشه به سوالات پاسخ نمی ده.ارتباط چشمی برقرار نمی کنه.با بقیه بچه ها بازی نمی کنه.بدون اموزش چیزی رو یاد نمی گیره.حتی حرف زدن.وقتی چیزی تو محیط خونشون عوض بشه فقط جیغ میزنه.عزیزم بگو چه جوریه علاعمش ما یکی تو خانواده داریم اما زود متوجه شدن پدر مادرش مدام اموزش دید الان خیلی خوبه

بچه ای که اوتیسم باشه و اموزش ندیده باشه به سوالات پاسخ نمی ده.ارتباط چشمی برقرار نمی کنه.با ب ...

معمولن جواااب سؤال نميده مگر اينكه قبلن تكرار شده باشه و شنيده باشه وگرنه انگار اصن نميشنوه.وابستگي زيادي ب مثلن صندلي ماشينشون داره در حدي ك نبودش اذيتش ميكنه.و انقدر پنكه و چرخششو دوست داره ك ساعتها محوش ميشه.اهان ب هيچ عنوان بازي نشستنكي نميتونه چ

بده همش در حال تكون خوردنه.دست چپش عضله اورده انقدر ك ميچرخونه.ارتباط چشمي هم ك تعطيل .گاهي جواب سوالاو كاملن بي ربط ميده

از كلمه من استفاده نميكنه خودشو با اسم مطرح ميكنه مثلن نمگه من اب ميخام ميگه علي اب ميخاد.كلن با ضمائر مشكل داره .تو اوج خوشحالي و بازي يهو مات و خيره ميشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز