2777
2789
عنوان

اتيسم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 19 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایشان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم هستند و بنظرم خانواده هم در مقابل پذیرش ابن موضوع گارد دارن چه بسا پزشکآن بچه به این موضوع اشاره کرده باشن اما خانواده زور بزنن قبول نکنند.بنظرم بهترین راه آینه با یک مرکز اوتیسم و درر صورت عدم وجود چنین مرکزی با یک مرکز معلولین ذهنی زیر 15سال هماهنگ کنید و خانواده رو برای بازدید از اون مرکز به بهانه دادن کمک خیریه ای چیزی با خودتون همراه کنید تا رفتارهای همنوعان کودکشون رو ببینند و تصمیم گیری کنند که کودک نیاز به مداخله و درمان داره و...

ما هم داریم تو فامیل. 7 سالش تموم شده. من رو نمیفهمه، درد و خطر رو نمیفهمه و وقتی باهاش حرف میزنی انگار نمیشنوه. اما خانوادش اصرار دارن که فقط درک محیطی نداره و اتیسم نیست. وقتی خانواده نخوان قبول کنن نمیشه کمک کرد

قربون بودنت برم پسرم... 
اگر پنج سالشه سال بعد که بخواد بره مدرسه.سریع متوجه میشن و نمی تونه مدرسه عادی بره

پسر یکی از همکاران من اوتیسم داشت ولی مدرسه عادی درس خوند. فقط یه نفر سر امتحان کنارش می نشست که هر چی اون میگفت براش بنویسه.

خدایا شکرت شکرت شکرت.
2790
2778
2791
2779
2792