2777
2789
عنوان

دوست داداشم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 4376 بازدید | 112 پست
می‌دونم چی میگی گلم

اگه ارشام تهرانی بود ک خودمو میچسبوندم بهش😂😂

گرچه یه مدت میدونست من رو یکی کراشم همش مسخرش میکرد

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خوش میگذره تو خونه بهت

عزیزمممم😂نه اونجوریام نیس چون من یه دونه دخترم خیلی حوصلم سر میره دورو برم همش چیزای پسرونس

چقدر شبیهه رمان عاشق شدیمهههداداش پریناز اسمش امیره امیر ی دوست داره اسمش کیارشه اونم همش خونه اینا ...

دقیقا دوست داداش منم همش خونمون بود و الان پنج ساله ازدواج کردیم😂😂

من بدنبودم،بلدنبودم
آرشام تهرانی نیس احیانا؟😂😂شاید خواست خدا بوده انقدباهاتون صمیمی باشه اگه پسرخوبیه شایدباهم اوکی شد ...

ارشام تهرانی کیه همه جا پره اسمش؟ 

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤
عزیزمممم😂نه اونجوریام نیس چون من یه دونه دخترم خیلی حوصلم سر میره دورو برم همش چیزای پسرونس

منم فعلا یدونه دخترم 

نه رفیق دارم

نه بیرون میرم 

روزی یه ساعت دو ساعت فقط اینجام 

یه گربه داشتم که اونم فوت کرد...

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

منم فعلا یدونه دخترم نه رفیق دارمنه بیرون میرم روزی یه ساعت دو ساعت فقط اینجام یه گربه داشتم که اونم ...

اخی عزیزممممم🥲من اینجا زیاد نمیام بیشتر موقع خواب ،ولی ببین مثلا صبح تا شب تلویزیون خونمون در اختیار دوتا داداشام با رفیقشونه ،همش سرو صدا میکنن حتی تو اتاقمم اسایش ندارم از دستشون بعد مامانم که اصلا میگه بهش نگو بالا چشمت ابروئه

اخی عزیزممممم🥲من اینجا زیاد نمیام بیشتر موقع خواب ،ولی ببین مثلا صبح تا شب تلویزیون خونمون در اختیا ...

هعییی سرکار نمیرن؟ 

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515