2777
2789
عنوان

دوست داداشم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 4376 بازدید | 112 پست
نه بابا اصلا فکرشم خنده داره ،من جلوش کارایی کردم ک اصلا خجالت میکشم منو بخواد😂

😂😂

بیشتر ازش بگو باحاله 

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂بیشتر ازش بگو باحاله

ببین اصلا فرض کن من جای دوتا داداش یه داداش دیگه مثلا ب برادر خوندگی دارم انقدر که پیش مائه فامیلامون میان مثلا میگن علی کجاست بعد خب منم تو خونه با مامانم دعوا میکنم جلوش با داداشم خیلی دعوا میکنم همو میزنیم اینم هست کلا شاهد همه چیه مثلا چندسال پیش موهامو چتری زده بودم پشیمون شدم کلی نشستم گریه کردم این منو سوژه میکرد

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

قدش،فرم هیکل،رنگ پوست ومدل مو وفرم صورت

قدش فک کنم ۱۸۰ و خورده ای باشه تقریبا بلنده، 🤔اره بلند حساب میشه،بعد موهاش همین مدل کج و حالت داری که الان اکثر پسرا هستن سیبیل داره ته ریش داره بعدددد رنگ پوستشم خوبه نه تیرس نه روشن 

حالا رفت یاموند؟

فک کن ی درصد بره فقط ناز میکنه از این قهرا زیاد کرده ، الان فردا مامانم بهش میگه این عقل نداره بهت حرفی میزنه به دل نگیر همیشه منو خراب میکنه😂

ببین اصلا فرض کن من جای دوتا داداش یه داداش دیگه مثلا ب برادر خوندگی دارم انقدر که پیش مائه فامیلامو ...

اووووو خوش بحالت🥲

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

قدش فک کنم ۱۸۰ و خورده ای باشه تقریبا بلنده، 🤔اره بلند حساب میشه،بعد موهاش همین مدل کج و حالت داری ...

آرشام تهرانی نیس احیانا؟😂😂

شاید خواست خدا بوده انقدباهاتون صمیمی باشه اگه پسرخوبیه شایدباهم اوکی شدین

منم دلم داداش بزرگتر میخادددددد دوستاشو بیاره خونه😂😭😂😭😂اوکی میشینااا😉😂چند سالته؟

اینجوریم نیس که همه دوستاشونو بیارن😂

آرشام تهرانی نیس احیانا؟😂😂شاید خواست خدا بوده انقدباهاتون صمیمی باشه اگه پسرخوبیه شایدباهم اوکی شد ...

نه بابا اون شکلیا هم نیس قیافش شبیه همین پسراییه که خیلی ترند شدن😂😂شبیه کی بگم مثلاااا😂🤔

اخی عزیزم دامادش بشه دیگه بیشترم هواشوداره 😂

نه بابا ، این ادم فقط منتظر از دهن من حرف دربیاد شروع کنه ایراد گرفتن اصلا یه درصدم احتمال نداره از من خوشش بیاد