2777
2789
عنوان

روغن کوپنی

183 بازدید | 18 پست

یه زمانی می‌رفتیم سر صف کوپن

روی حلب روغن ها نوشته بود 

زندگی بهتر               فرزند کمتر

امروز مرکز شهر یه بنر بزرگ نصب کرده بودن به دیوار بیمارستان نوشته بود؛

پیامبر اکرم ص فرمودند هر خانه ای که در آن بچه نباشد آن خانه برکت ندارد

حالا کدومو باور کنیم؟؟؟

ما دهه شصتیا فرزند کمتر زندگی بهتر رو باور کردیم چون خودمون تو خانواده های پر جمعیت بزرگ شدیم 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ یاد اون روزا افتادم ..

مادرم یه سطل برمیداشت  باهمسایه ها مون میرفت روغن میگرفت .روغن جامد ززززرد .بعد منم تو راه انگشت میزدم ب روغنه ..یادش بخیرررررررر

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

اخ یاد اون روزا افتادم ..مادرم یه سطل برمیداشت باهمسایه ها مون میرفت روغن میگرفت .روغن جامد ززززرد ...

واااااای شما صف گاز و نفت یادت میاد؟؟

حموم عمووووومی و سفید آب و شامپوهای یه نفره زرد بودن😍

واااااای شما صف گاز و نفت یادت میاد؟؟حموم عمووووومی و سفید آب و شامپوهای یه نفره زرد بودن😍

اره . همشو یادم میاددد

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

اره . همشو یادم میاددد

وای ما حموم‌ نداشتیم تا هفت سالگی می‌رفتیم حموم عمومی 😂

ای خدا یادش بخیر

بعد صف گاااااز

دختر منو‌ مادرم نمی‌تونستیم گاز رو بیاریم از گازی تا خونه غلتش می‌دادیم

با پا هولش می‌دادیم( البته همه اونجوری میکردن)

وای ما حموم‌ نداشتیم تا هفت سالگی می‌رفتیم حموم عمومی 😂ای خدا یادش بخیربعد صف گااااازدختر منو‌ مادر ...

اون کیفایی که با جلد سان دیس میدوختن 🤣🤣.

مامانم غروبای زمستون میرفت نفت میکشید  میرخت تو بخاری😭😭

اون کیفایی که با جلد سان دیس میدوختن 🤣🤣.مامانم غروبای زمستون میرفت نفت میکشید میرخت تو بخاری😭😭

آخی خدا حفظش کنه مادرتو 

وای گفتی نفت من داییام تنبل بودن نمی‌رفتن چله زمستون نفت بکشن برا بخاری

وای یهوو میدی نصف شب خونه ها میشد مثل فریزر 

جنگ و دعواشون میوفتاد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مرحوم پدر بزرگم پا میشد هوار سرشون 

هرشبم این کارشون بود😂😂😂😂

واقعا مامانااون زمان خیلی زحمت میکشیدن مثل الان امکانات نبود

نه نبود 

بخدا مادر من یه بار پنجاه نفر مهمون داشتیم یهوو گازمون تموم شد فراموش کرده بود چک کنه😂

2790
2778
2791
2779
2792