noooshafarin مدیر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 6309 عنوان روغن کوپنی | مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 18 پست یه زمانی میرفتیم سر صف کوپنروی حلب روغن ها نوشته بود زندگی بهتر فرزند کمترامروز مرکز شهر یه بنر بزرگ نصب کرده بودن به دیوار بیمارستان نوشته بود؛پیامبر اکرم ص فرمودند هر خانه ای که در آن بچه نباشد آن خانه برکت نداردحالا کدومو باور کنیم؟؟؟ 1403/06/20 | 01:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسفندی۷۶ عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7051 آخی خدا حفظش کنه مادرتو وای گفتی نفت من داییام تنبل بودن نمیرفتن چله زمستون نفت بکشن برا بخاریوای ی ... مرسی گلم .واقعا اون زمان با همه ی بی امکاناتی دلامون خوش بود ..مردم مهرربون تررربودن بزرگتر کوچیکترری بود حیا بود..😔😔 یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
noooshafarin مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 6309 مرسی گلم .واقعا اون زمان با همه ی بی امکاناتی دلامون خوش بود ..مردم مهرربون تررربودن بزرگتر کوچیکترر ... آره واقعا شما کدوم شهری خواهر
اسفندی۷۶ عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7051 آره واقعا شما کدوم شهری خواهر گلپایگان یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔