2777
2789
عنوان

روز اول پری دااااغون میشم.

395 بازدید | 19 پست

بچا من روز اول پریودی دل درد وحشتناک ضعف و دست پام عرق یخ کرده میکنه حالت تهوع پیدا میکنم.

تا پروفن هم نخورم دردم تموم نمیشه.

اصن آبروم میره بابام هم میفهمه😞

بابونه و نبات اینا هیچ اثری روم نداره

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پروفن نخور اصلا بیشتر خونریزیت زیادتر میشه.مفنامیک اسید بهتره 

مفنامیک هم اثر نداره لامصب😥

آخی خیلی بده😣

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

منم همینجور بودم همیشه روز اول از مدرسه زنگ میزدن خونه مادرم میومد دنبالم علاوه بر خانواده کل کلاس هم خبر دار میشدن😅

بعد ازدواج دیگه این مشکلو نداشتم .

در دوره ای که ازآن 
عزیزم میگن اونایی ک درد شدید دارن باید از چن روز قبل مسکن مصرف کنن ک روز پری زیاد درد نداشته باشن😲

اره خودمم امروز تو نی نی سایت خوندم این دفعه امتحان کنم ببینم چی میشه

من یه میت میشم بااخلاق افتضاح😕😆 هیچ چیزی هم نمیتونه درستم کنه  یعنی میشم یه سارای دیگه 😓😓 ...

خخخخ منم

چون به پرید،پری میگین اینطوری میشین آه اونایی که بش آلرژی دارن شمارومیگیره  ازشوخی گذشته گل محمدی روباشیرداغ وعسل بخورین توپریدی سردی نخورین کمرتونوباشال گرم یا این کلیه بندای پشمی گرم نگهدارین پاتونو روسرامیک سردنذارین خرما ودارچین وزنجفیل بخورین

منم اينجوري بودم

از درد ديوارو چنگ ميزدم

بعضي موقعها ميرفتم زير سرم

گلاب به روتون از شدت درد بالا مياوردم

از رسيدن وقت پريود وحشت داشتم

ده سال اينجوري بودم، اخرين باري كه خيلي ديگه درد داشتم و قابل تحمل نبود رفتم دكتر و سونو دادم،معلوم شد به خاطر پلي كيستيك بودنمه

قرص مصرف كردم، دردام به شددت كم شد فقط يكم حالت انقباض و دردهاي گذرا داشتم موقع پريود ديگه

از اون موقع تا الان ديگه به اون شددت درد ندارم

برو دكتر حتما