2777
2789
علائم داشتی؟

سلام عزیزم منم ۶ برج یک رابطه محافظت نشده داشتم الان کمر درد دارم چند روزه میگیره ول میکنه امروز باز ببشتر شده نمیدونم حامله ام یا نه

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه میذارم محمد فعلا دارم دنبال اسم ترکیبیش می‌گردم نظرت درمورد محمد مهراد چیه؟

خیلی ام خوبه

طوری باشه که ذهنت درگیرش نباشع🥲منم همش دنبال اسمی ام خوب باشع از لحاظ ارتعاش اینا

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
متاهلم توروخدا نخوا😂💔💔

چشم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خیلی ام خوبهطوری باشه که ذهنت درگیرش نباشع🥲منم همش دنبال اسمی ام خوب باشع از لحاظ ارتعاش اینا

پس تو ام مثل منی😂😂 میدونی چیه اول گفتم بذارم امیرمحمد ارتعاش اشرافی داشت تو لیست بعد امروز فهمیدم تا این مدت همش داشتم اسم خودمو اشتباه وارد سایت میکردم( برای ارتعاش اسم باید اسم پدر مادر هم وارد کنی) و چون من اسمم رو اشتباه وارد میکردم امیرمحمد تو دسته اشرافی میومد😂😂 امروز تازه فهمیدم چی شده

پس تو ام مثل منی😂😂 میدونی چیه اول گفتم بذارم امیرمحمد ارتعاش اشرافی داشت تو لیست بعد امروز فهمیدم ...

همون سایت ابجد ایناس درسته؟؟

من میخواستم هلن بزارم ی سری چیزا نوشت متوجه نشدم خوبه یا نه😐😂

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
سلام عزیزم منم ۶ برج یک رابطه محافظت نشده داشتم الان کمر درد دارم چند روزه میگیره ول میکنه امروز باز ...

من زیر دلم درد میکنه سینه هام درد میکنه

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍

مبارکه..خدا حفظش کنه براتون🤲🌹❤️🥰😍

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

مبارک باشه انشالله به سلامتی بیاد بغلت

✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨