2777
2789
عنوان

کیا از زندگیشون راضین و احساس خوشبختی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 54 پست
همیشه هست

مثال بزن 

مالی که هیچ

سلامتی که شب از درد به خودم میپیچم

خانواده پدر معتاد 

مادر سرطانی 

برادر با لیسانس از یکی از بهترین دانشگاه کشور بیکار

خودم هر روز دارم جلوی خودم میگیرم که خودم نکشم

الان کدوم بخش زندگی من نعمت هست دقیقا 

بگید بدونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثال بزن مالی که هیچسلامتی که شب از درد به خودم میپیچمخانواده پدر معتاد مادر سرطانی برادر با لیسانس ...

نت داری 

یعنی به منبع لایزال علم وصلی 

سواد داری 

و هنوز پنج سال از زمانی که کلی ادم بر اثر کرونا از دست رفتن نگذشته 

شما نمردی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
همین ک ب فکره من و بقیه آدمایی همین ک میگی ب بقیه کمک کن ینی دل بزرگی داری ینی خدارو باور داری منم خ ...

کسی قلب پاک نمی‌فهمه 

کسی سمت دختر خوب 

که پدر معتاد و مادر سرطانی داره نمیاد 

من فقط یه زندگی نرمال میخوام فقط درس بخونم و یه آدم حامی باشه یه شوهر خوب همین 

نه مال آنچنانی که بگم میلیارد نه ماشین فلان مدل هیچ یه مرد پاک با یه سال متوسط میخوام همین 

از من گذشت ولی خدا کسی با مال و خانواده بد امتحان نکن

راستی ممنون ازت تنها کسی که قلبم فهمید شما بودی الان دارم گریه میکنم با حرفت

برای من کاری نکرده خدا گاهی به خودم میگم اصلا خدایی نداری می‌دونی چقدر سختی کشیدم تنها آروزی زندگیم ...

خدا هست عزیزم شک نکن به بودنش ..ازخدا می‌خوام به حق بزرگیش  یه همسر خوب و مناسب نصیبت کنه کنارش همه درداتو فراموش کنی 🌱🌧️.   من اینایی که میگی دارم ولی مشکل روحی دارم حالم خوب نیس برام دعا کن خیلی محتاجم

نت داری یعنی به منبع لایزال علم وصلی سواد داری و هنوز پنج سال از زمانی که کلی ادم بر اثر کرونا از دس ...

زندگی به هر قیمتی خوب نیست و تازه فرق داره زنده بودن با زندگی کردن 

من قبلاً کاربری داشتم نظرات شما خواندم و دیدگاه شما رو دوست دارم کلا 

اینجا بهم حق بدید نپذیرم حرف شما 

من زندگی بدون مشکل نمی‌خوام یه زندگی معمولی میخوام که شاید خیلیا دارن و قدر نمی‌دونن 

کسی قلب پاک نمی‌فهمه کسی سمت دختر خوب که پدر معتاد و مادر سرطانی داره نمیاد من فقط یه زندگی نرمال می ...

هی... دخترگلم زندگی پر از بالا پایینه تو بدون من خونوادم اصن از تو بدتر خییییلیییی تنها بزرگ شدم خییلی روزای پر درد و شبای پر زجری و گذروندم درست روزی ک خواستم کم بیارم و خدارو بندازم دور همونجا نور ب زندگیم تابید و معجزه ها شد..من الان قلبم پره درده خیلی ناراحتم ک قدر این زندگی و نمیدونم تو منجلابی افتادم ک جز خودم هیشکی درکم نمیتونه بکنه من خیلی بد کردم ب خودم ب خدا ب زندگیم.. 

ولی تو قلبت بزرگه کسی ک قلبش بزرگه حتما ک روزی خوشبختی و میبینه فقط یکم دیگه قوی باش و صبر کن

میگذره این روزات

بعدا میخندی ب این حالت

من واسه هرکسی انقد تایپ نمیکنم اما تو ارزششو داشتی❤️

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

زندگی به هر قیمتی خوب نیست و تازه فرق داره زنده بودن با زندگی کردن من قبلاً کاربری داشتم نظرات شما خ ...

عزیزم

منم اجازه دارم برات آرزوی زندگی شهد و شکر کنم ؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خودت چی فکر میکنی

برات روزهای روشن میخوام

برات عشق بی بدیل میخوام

برات کام شیرین میخوام