2777
2789
عنوان

کیا از زندگیشون راضین و احساس خوشبختی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 54 پست
منم که یادته دیگه زندگیم؟

سلام

خیلی شرمنده الان چیزی به یاد نمیارم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خرم دیگه قدر نمیدونم قدر توجه شوهرم و خوبیه خونوادشو قدره هیچ کدوم از نعمتامو حالمم داره از خودم بهم ...

برو باشگاه 

به خدا داری آرزو من زندگی می‌کنی 

دلم یه شوهر خوب میخواد که بزار تحصیل کنم و....

فقط از دست پدر و مادری که فقط دنیا آوردن بلد بودن راحت بشم

😁😁😁😁😁

بزرگوار 

توی تاپیک های خودتون ادا دربیارید 

تاپیک بقیه رو به گند نکشید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بعضی وقتا ها نعمتی نیست که ببینیم

همیشه هست 

من افسردگی دارم 😔😔

تراپیست رفتی؟؟ 

همیشه ک افسرده نبودی حتما روزگار بد کرده ک افسرده ای از خودت شاکی نباش فقط سعی کن قوی باشی و بدونی تو تنها نیستی ک الان درد داری خسته و افسرده ای 

امیدوارم هرجا هستی اول حال دلت خوب باشه.. 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

هی... روزای سختت میگذره غصه نخور خدا خیلی بامرامه شک نکن

برای من کاری نکرده خدا گاهی به خودم میگم اصلا خدایی نداری 

می‌دونی چقدر سختی کشیدم تنها آروزی زندگیم این یه آدم مناسب پیدا بشه فقط دارم زجر کش میشم 

از شدت اشک سر درد میگیریم و می‌خوابم 

خواهشاً دعام کن و قدر بدون خیلی از آدما حسرت یه زندگی معمولی و یه شوهر خوب که آدم حسابی باشه میخورن 

شوهرت حمایت می‌کنه برو کلاس مختلف 😍❤️ رنگ شاد بپوش و به افراد دیگه کمک کن 

قدر بدوننننن

خانمها یه قطار بچه توی صفن گوشیمو بدم بهشون بازی کنن با اجازه

تایپک رو ترک میکنم

گوشی رو تحویل بدم ،خودمم برم بقیه شاممو درست کنم

منتهی خواهشی که دارم اونایی که احساس خوشبختی میکنید

چه اونایی که نه

هر کدوممون برای بقیه دعا کنیم

اونایی که خوشبختن ،خوشبختی شون پایدار

اونایی که مشکلات دارن

آرامش نصیبشون بشه

به امید خدا

شبتون خوش

برای من کاری نکرده خدا گاهی به خودم میگم اصلا خدایی نداری می‌دونی چقدر سختی کشیدم تنها آروزی زندگیم ...

همین ک ب فکره من و بقیه آدمایی همین ک میگی ب بقیه کمک کن ینی دل بزرگی داری ینی خدارو باور داری منم خیلی جاها کم آوردم از خدا گله کردم قهر کردم دعوا کردم اما ب وجودش هیچوقت شک نکردم آدم مذهبی نیستم اما تنها چیزی ک میدونم اینه ک خدا درست لحظه ای ک حس میکنی نیس همون لحظه داره نگات میکنه و بدون صلاحتو بهتر از هرکسی میخواد

ببین 5110 تا یاخالق بگو معجزه میشه تو زندگیت قول میدم 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉