2777
2789
عنوان

اصن يه وضى 😑😕

336 بازدید | 18 پست

هِلووو 

من يه دخترى هستم كه زياد تو فازاى احساسات و عشق و ازدواج و اين چيزا نبودم تا اينكه...

ديدم اشتباه ميكنم!

من هميشه دوستاى پسر داشتم ولى هميشه هم حد خودمو دونستم و براى اونا هم حد و مرز تعيين كردم. اما خيليا خواستن بهم آسيب بزنن چون دختريم كه زود دست طرفمو ميخونم. حتى پسرى بود توى محل زندگيمون كه ٢بار به من پيشنهاد دوستى داد اما من رد كردم.اما حالا متوجه شدم كه ٢هفته بعد با يه دخترى آشنا شده و الان ٧ماهه از اون ماجرا ميگذره و ازدواج كردن😐

واقعاً به خودم اومدم ميبينم كه اگه آدم بتونه با يه پسرى كه چارچوب داره و پايبند اصول اخلاقيه دوستى داشته باشه خيلى بهتره تا پسرونه باهاشون رفاقت كنه.

الان يه گزينه هم زير نظر دارم.اما نميدونم چيكار كنم.چون تا حالا فاز احساسات نداشتم.

هميشه دخترى بودم كه مثه پسرا رفتار كردم.

چيكار كنم واقعا؟☹️

اگر خود اولینتان باشید کسی نمیتواند چیز عالی، کامل، تمام عیار و درستی را از شما منع کند. اگر خود اولینتان باشید به طور خودکار کمال را در افکار، کلمات، رفتار و اعمال الوهیت تجربه خواهید نمود. ولی اگر به افکار مسمومتان اولویت بدهید آنگاه عیب و نقص را به طور خودکار در قالب بیماری، سر در گمی، نفرت، افسردگی، پیش داوری و فقر تجربه خواهید کرد ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر چه آدم جالبی بنظر میای😊 از عنوانت و شرح حالت خیلی خوشم اومد

فدات استار جون

اگر خود اولینتان باشید کسی نمیتواند چیز عالی، کامل، تمام عیار و درستی را از شما منع کند. اگر خود اولینتان باشید به طور خودکار کمال را در افکار، کلمات، رفتار و اعمال الوهیت تجربه خواهید نمود. ولی اگر به افکار مسمومتان اولویت بدهید آنگاه عیب و نقص را به طور خودکار در قالب بیماری، سر در گمی، نفرت، افسردگی، پیش داوری و فقر تجربه خواهید کرد ❤️
الان همه نریزین سرموقورتمم ندین ولی من فازایناییکه باپسردوست میشن منظورم اینه مثه دوتادختریادوتاپسرد ...

عزيزم نه من كاردانيمو گرفتم ولى ادامه ندادم.

راحت باش اينجا ما آزادى بيان داريم.بوس آره قورت نه😘

چرا هيشكى راه حل نداد؟☹️

بنظر من باتوجه به دوره زندگیمون باپسری به نیت ازدواج دوستی کنی و رابطه احساسی داشته باشی به شرطی که به جاهای منحرف نکشه و واسه خاطر شناخت همدیگه باشه وگرنه تو این دوره دیگه نمیشه باپسری رابطه احساسی داشته باشی که پسره به چیزای دیگه فک نکنه از محالاته

آره مگر اينكه پسره قصد و نيتش خوب باشه وگرنه هيچى به هيچى

عزيزم نه من كاردانيمو گرفتم ولى ادامه ندادم. راحت باش اينجا ما آزادى بيان داريم.بوس آره قورت نه😘

واااای اینجاکجاس من کیم چ خوب ازحرفم ناراحت نشدین😊معلومه مهمون نوازخوبی هستی😂

میشه واسه صحیحوسالم به دنیااومدن بچم صلوات بفرستین.😍