2777
2789

🙄🙄🙄ها؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون که توی آب یخ و آرد میزنی؟ من درست کردم اونقدرا خوب نشد 

بد نبودا، ولی مثل بیرون نبود 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه کاسه آب یخ 

یه کاسه آرد 

قارچ رو بنداز تو آب 

بعدش تو آرد 

هربار تکرار کنی سوخاریش ضخیم تر میشه 

بعدش هم میندازی تو روغن داغ 

من این مدل سوخاری رو از همه بیشتر دوست دارم 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

میگم قارچ سوخاری بلدی ؟

اره بلدن اون آب یخ و نفهمیدم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اره بنظرت چطور درست کنم پودر سوخاری بهتره؟

همون روشی که کاربر گل آرا بانو گفتن، منم اینجوری درست کردم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

فقط پوست بکنم یا نه ؟ مستقیم بریزم تو آب یخ؟ پودر سوخاری نمیخواد ؟

اگه تازه ن و پوستاشون سفیده فقط بشور و خشک کن 

اره مستقیم بذار و سریع بردار بغلتون توی آردی که بهش ادویه زدی دو سه بار اینکارو تکرار کن بعد سرخ کن با شعله ی ملایم 

پودر سوخاری ام نمیخواد