2777
2789

چیکار میکنید که خوب درمیاد؟

من یه بار درست کردم خمیرم خیلی بد شد 

میترسم باز درست کنم 

روش شما چیه که خوب درمیاد؟

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

ورز  دادن و اینکه چندین مرتبه خمیر برداری و برگرونی خیلی مهمه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنم کمه ولی 6 ساله شیرینی درست میکنم اجازه هست منم بگم؟ 👆🏻

اره عزیزم حتما💙

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

خب مشکلش چی بود که میگین خمیر بد در اومد؟ سفت بود؟ می چسبید؟ پف نکرد؟ توش خمیر موند بعد پخت؟

خمیر چسبناک بود پف هم نکرد زیاد

منم دیگه سرخش نکردم ریختمش دور🤧

خمیر چسبناک بود پف هم نکرد زیادمنم دیگه سرخش نکردم ریختمش دور🤧

خمیر که چسبناک بود سفت هم بود؟ 

اگه سفت هم بود روغنش کم و اردش زیاد بوده 

اگه شل بوده اردش کم بوده 

برا پف نکردنش هم یا مایه خمیرت قدیمی و مونده بوده یا کم ریختی 

بزار ببینم میتونی دستوری رو که همیشه باهاش درست میکنم رو برات پیدا کنم

🫠

خمیر که چسبناک بود سفت هم بود؟ اگه سفت هم بود روغنش کم و اردش زیاد بوده اگه شل بوده اردش کم بوده برا ...

ممنون میشم عزیزم

آپارات - سرویس اشتراک ویدیو

بیا عزیزم من همیشه با این دستور درست میکنم 

خمیر مایه ت هم قدیمی نباشه اگه قدیمیه یکم بیشتر بریز 

سوالی داشتی بپرس تجربه هام زیاده

خواستم ارسال کنم دیدم میگه نمیتونی لینک بفرستی درخواست بدم قبول میکنین؟ 

🫠

آپارات - سرویس اشتراک ویدیوبیا عزیزم من همیشه با این دستور درست میکنم خمیر مایه ت هم قدیمی نباشه اگه ...

اره عزیزم ممنونم