2777
2789

اول رابطه به مرد نگم من تو مسائل مالی کمکت میکنم 

و بعدشم توقعی براش به وجود نیارم 

اینجا زن و‌مرد کاملا مساوی نیستن که بخوایم اینجوری فکر کنیم ...

یعنی به تجربه بهم ثابت شد ... 

همون خواستگاری که بهش اینو گفته بودم به جایی رسیده بود که از خرج کردنم ایراد میگرفت ،مثلا چرا برای خودت لپ تاپ خریدی باید میذاشتی برای خرج خونه :) 

یاد گرفتم که زن باید خرج داشته باشه ...

همون خواستگار تا آخر حرفمو تکرار میکرد که زن و‌مرد باهم برابرن ولی حق طلاق نمیدم ،زن و مرد باید هرچی درمیارن بذارن برای زندگی ...

ممنونم ازتون 😊🙏🍀 اسم آیدی ها یادم نمیاد 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من توی هر تاپیکی شرکت کردم همین هارو گفتم ولی متاسفانه بعضی ها انگار توی رویا زندگی می کردند،،،  شدیدا باهام مخالفت می کردند 

بعضی ها می گفتند برو سر کار پول در بیار که فقط مصرف کننده نباشی فقط شوهرت کار کنه برات خرج کنه  

مردا واسه زنی که خرج دارن بیشتر ارزش قائلن و بیشتر دوستشون دارن .. البته نه خرجای افراطی

کاملا موافقم ،خرج در حد نرمال و اینکه اصلا قولی ندیم برای کمک مالی

من خودم شدیدا به برابری اعتقاد داشتم و الانم تا حدودی دارمولی متوجه شدم مردای ایرانی جنبه اش رو ندار ...

منم مثل شما فکر میکردم ،خیلی اشتباه میکردم ،طبیعت بهم ثابت کرد 

بعد ۱۰سال زندگی مشترکتمامی حرفاتون با مدرک فراوان تایید میکنم.حتی اگه لباسم داشتین و پول نداش نگین ...

👏👏👏ممنون دقیقا همینطوره ...

عزیزم من توی هر تاپیکی شرکت کردم همین هارو گفتم ولی متاسفانه بعضی ها انگار توی رویا زندگی می کردند،، ...

اشتباه میکنن 

من با تجربه اینو میگم 

قبلا‌مثل خانمای دیگه بودم ،کارما ،طبیعت هرچی که اسمشو بذاریم بهم ثابت کرد فکرت اشتباهه 

همیشه که یه زن جوون نی ،ما به اندازه کافی سر زایمان و ...اذیت میشیم ،هیچ برابری در کار نیست ،خصوصا اینجا که تموم حقوق تو ازدواج با مرد هست .هیچ اجباری نی ،صرفا برای استقلال کافیه ،من الان یه درآمد اندکی دارم که کارم تو خونه ست ولی خواستگارم به همینم نظر داشت ،میگفت باید بذاری برای زندگی ...

وظیفه مرد هست که زندگی رو تامین کنه ،مردی غیر از این گفت باید فرار کرد ،اکثر زنای ایرانی بعد از سالها ازدواج پس اندازشونو در اختیار مرد میذارن و به جاش میگن هرچی خریدی دنگشو به نامم بزنن که با این فقط موافقم