mobina_19 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 822 عنوان از بین بردن موهای دست و پا 140 بازدید | 11 پست کسی چیزی بلده بهم بگه😭خسته شدم انقد شیو کردم لیزر هم میترسم برم چون دوستم رفته و بدتر پشمالو شده لبخند بزن رفیق خدا هواتو داره^_^ 1403/06/19 | 13:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zeynab_banuo عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 1112 از قضا لیزر عالیه، دوستتون قطعا یا جلساتش رو تموم نکرده یا مراقبت های قبل و بعدش رو انجام نداده.(استثنا هم میتونه باشه اینکه موهاش کرکی بوده رفته بدترشده) وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻⚖️
mobina_19 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 822 از قضا لیزر عالیه، دوستتون قطعا یا جلساتش رو تموم نکرده یا مراقبت های قبل و بعدش رو انجام نداده.(است ... موهاش کرکی نبوده حتی بیشتر از ۸ جلسه هم رفته و شارژ هم چندین ماه رفته ولی خیلی خیلی بد دراومده بود موهاش ،مثل مردا لبخند بزن رفیق خدا هواتو داره^_^
pari_parsaei عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 1402 اسی به نظرم یا خودت موم بنداز یا برو اپیلاسیونلیزر خیلی بد و مضرهالان نشون نمیدهتو طولانی مدت خودشو نشون میده کاربری دست دو نفره :)
mobina_19 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 822 اسی به نظرم یا خودت موم بنداز یا برو اپیلاسیونلیزر خیلی بد و مضرهالان نشون نمیدهتو طولانی مدت خودشو ... موم دیروز خریدم الان اومدم بندازم نشد عصابم خورد شد🥲 لبخند بزن رفیق خدا هواتو داره^_^
pari_parsaei عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 1402 موم دیروز خریدم الان اومدم بندازم نشد عصابم خورد شد🥲 عزیزم حتما بد انداختی یا درست بلد نبودییا توی همین نی نی سایت سرچ کنیا توی گوگل سرچ کنآموزش ببینکاری نداره اصلا کاربری دست دو نفره :)
zeynab_banuo عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 1112 موهاش کرکی نبوده حتی بیشتر از ۸ جلسه هم رفته و شارژ هم چندین ماه رفته ولی خیلی خیلی بد دراومده بود م ... پس برم شکر کنم من ۴ ساله میرم(۸ماه اول مداوم) الان به خواست خودم سالی یکی دوبار میرم شارژ. بجز دستام کل بدنم عالی جواب گرفته وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻⚖️
mobina_19 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 822 پس برم شکر کنم من ۴ ساله میرم(۸ماه اول مداوم) الان به خواست خودم سالی یکی دوبار میرم شارژ. بجز دستام ... دستات چی؟نرفتی یا بد دراومده؟موهات چجوری بود لبخند بزن رفیق خدا هواتو داره^_^
zeynab_banuo عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 1112 دستات چی؟نرفتی یا بد دراومده؟موهات چجوری بود نه من کل بدنم رو میرم، و کل بدنم(بجز دستام) سر ۳ ماه تازه نوکشون در میاد اونم تک و توک اما دستام(بازوهام) مثل اوایلشه سرماه کامل در میاد وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻⚖️
mobina_19 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 822 نه من کل بدنم رو میرم، و کل بدنم(بجز دستام) سر ۳ ماه تازه نوکشون در میاد اونم تک و توک اما دستام(باز ... موهای بدنت چجوری بود لبخند بزن رفیق خدا هواتو داره^_^
zeynab_banuo عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 1112 موهای بدنت چجوری بود کرکی نبود. وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻⚖️