2777
2789
عنوان

بهم گفت کوری مگه

466 بازدید | 26 پست

، شوهرم صبح داشت میرفت سرکار  ، دیشب بهم گفته بود از موهام عکس بگیر بفرستم برا کلینیک،  آخه میخواد مو بکاره، منم دیشب یادم رفت گفتم صبح ميندازم یادم بنداز ، موقع عکس گرفتن گفت فقط از سرم بگیر ، درو دیوارو نگیری، منم، ازش عکس گرفتم، نگو، دستگیره در افتاده تو عکس😐😐😐بهم گفت مگه کوری نمیبینی ،گفتم خودت اینجا نشستی منم گرفتم گفت خب میگفتی پاشم، منم چیزی نگفتم ناراحت شدم دوباره ازش عکس گرفتم ،رفت صبحانه بخوره بره سرکار گفت بیا خودتم بخور دیگ ، گفتم من نمیخورم، گفت چرا چس کردی خب من گفتم چیزی جز سر تو عکس نباشه ، بعد میگفتی بلند شم جامو عوض کنم،بعدم گفت آدم باید یکم ظرفیتش ببره بالا باز هیچی نگفتم رفتنی صورتمو بوسید گفت بیا بوس بده تا شب اینجوری چس نکنیا،ولی واقعا یعنی من نباید ناراحت میشدم 😑😪

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درسته که حرف قشنگی نزد. ولی بعدش سعی کرد از دلت دربیاره دیگه. چیزای کوچیک رو الکی بزرگ نکنید برای خودتون.

و راست میگه. چس نکنید. به جای چس کردن حرف بزنید و بگید از این حرف و رفتار خوشتون نمیاد و چه توقعی دارید تا حواسشو بیشتر جمع کنه‌

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اخی چه قشنگ🥲فقط اون بوس کردن اخرش🥺

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

دیگه بوس کرده ناراحت نباش😂😂

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
ازدلت درآورده بابا ولش کن دیگه

عزمزمه بیخیال اون حرف شدم، میخوام فقط بدونم من ظرفیتم واقعا پایینه

خدایی بد گفته دیگه.چیز خاصی نشده بوده ک یهو اینجوری ناراحتت کرد ولی پیشنهاد میکنم شکم گشنه باهم تعام ...

منم همینو میگم میگم میتونست بگه عزیزم بیا یکی دیگ بگیر من که گفتم چیزی نیفته تو عکس