2777
2789
عنوان

بهم گفت کوری مگه

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 26 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همینو میگم میگم میتونست بگه عزیزم بیا یکی دیگ بگیر من که گفتم چیزی نیفته تو عکس

اره باهات موافقم.من خودمم خیلی بدم میاد کسی ریکشن شدید نشون بده به موضوعی ک اصن مهم نیست‌.اما بهرحال روزتو خراب نکن هیچی ارزشش رو نداره.

فک کنم یکی مثل خودم احساسی تر پیدا شد

😂😂😂خیلی قشنگ بود واقعا معلومه دوست داره برو حالشو ببر

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
😂😂😂خیلی قشنگ بود واقعا معلومه دوست داره برو حالشو ببر

☺ممنون عزیزم امیدوارم همینطور باشه

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

فکر کنم کلا ادبیات همسرت اینطوره چیزی توی دلش نیست🚶‍♀️

چی بگم والا گفت من که چیزی نگفتم بیخودی چس کردی

منم خیلی روی کلمات حساسم اطرافیان هم می‌دونن با این الفاظ باهام صحبت نمی‌کنن😁

خدایی دست خود آدم نیست ، مخصوصا از شوهرت بشنوی یه جور دیگ آدمو میسوزونه،حتی اگه  بی منظور باشه

خدایی دست خود آدم نیست ، مخصوصا از شوهرت بشنوی یه جور دیگ آدمو میسوزونه،حتی اگه بی منظور باشه

می‌فهممت😅 یه روز سر حرفو باز کن و بی‌شیله‌پیله و بدون عصبانیت یا دلخوری خودتو لوس کن بهش بگو دوست داری با مهربونی باهات صحبت کنه و این صوبتا🤭

می‌فهممت😅 یه روز سر حرفو باز کن و بی‌شیله‌پیله و بدون عصبانیت یا دلخوری خودتو لوس کن بهش بگو دوست د ...

حتمااا❤🥰 شما ام مزدوجی؟