2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درامدش ک خوبه منم دوس دارم برم اسی چند میشه کلا رو هم؟!

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
من شهرستانم ولی خب مواد و وسیلش گرونتر از هزینه اموزشه دقیق نمیدونم ولی مواد معمولی نزدیک ۲۰میخاد

اوه ۲۰تومن 

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
اره مواد گرونه تازه گفتن اگه بخای برند بخری مواد رو بیشتر میشه

من فک کردم ۱۰تومنی میشه گفتم برم 🥲و خیلی دوست دارم شاغل باشممممم دستم ت جیب خودم باشه

من فک کردم ۱۰تومنی میشه گفتم برم 🥲و خیلی دوست دارم شاغل باشممممم دستم ت جیب خودم باشه

خب از خیلی پایه شرو کن تکنیکشو یاد بگیر فعلا با مواد ارزونتر کار کن بعد به درامد رسیدی کم کم مواد خوب بخر از ارایشگاهای پایین شهر و کوچیک شرو کن با قیمت مناسب کار کن

خب از خیلی پایه شرو کن تکنیکشو یاد بگیر فعلا با مواد ارزونتر کار کن بعد به درامد رسیدی کم کم مواد خو ...

دعاکن اسیییی من خیلیی استعداد دارم ولی پولش...

دیگه شرایط الان سخته منم واقعا هزینش برام زیاده و ندارم میخام جورش کنم فعلا

انشالله جور میشه