2777
2789
عنوان

بی سیاستم یعنی❓

139 بازدید | 11 پست

چت منو دوست پسرم بیشتر از ۱ ساعت طول بکشه اخرش به دعوا و قهر و ناراحتی ختم میشه ...

خودش یه چی میگه , بعد من بشدت زود رنجم بشدت   یعنی مودم زیر و رو میشه   بد خلق میشم  از بس سر چیزای بیخود ناراحت هم میشم خجالت میکشم دلیل ناراحتیمو بگم 

چیکار کنم موقعایی که حوصلم سرجاش نیست  اذیتش نکنم حداقل      

پ ن  نگید ولش کن و فلان   اون خیلی مراعات حالمو میکنه ولی من هر بار خراب میکنم

𓄂𓆃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم زود رنجم واقعا بده سعی کن خودتو کنترل کنی بهش بگی زود رنجی و اگه عصبیم شدی جدی نی

میدونه زودرنجم خیلی مراعات حالمو میکنه  ولی خسته شدم هر باررررررررر دعوا

𓄂𓆃

کتاب بخون سر خودتو گرم کن و واسه ایندت تلاش کن اونوقت دغدغه هات اینقد کوچیک نمیشه

اوکی چیزیهای روانشناختی دغدغه بیخودیه    شما از دغدغهات بگو یاد بگیرم

𓄂𓆃

اوکی چیزیهای روانشناختی دغدغه بیخودیه شما از دغدغهات بگو یاد بگیرم

چی میگی، دارم بهت میگم وقتی سر مسائل ساده از دوسپسرت ناراحت میشی یعنی دغدغت شده یه چیزی که ارزش اعصاب خوردی نداره ، اگه درگیر کارای مهم شی دیگه حالا اینکه دوسپسرم اینو گفت یا فلان کارو کرد مثل الان برات مهم نیس و هم خودت پیشرفت میکنی و رابطتتم باهاش بهتر میشه

خودت با کتاب خوندن حلش کردی ‎؟

خیلی خیلی حساس بودم قبلا 

ولی اره با کتاب خوندن و با اینکه درگیر درس و کار شدم دغدغه هام بزرگ تر شد ، دیگه اونقد چیزای کوچیک به چشمم نمیان و برام اهمیت ندارن که خودمو بخاطرش اذیت کنم ، 

کلا منم ذاتم حساسه

ولی باز از قبل خودم خیلی بهترم 

واسه شروع کتاب زنان زیرک رو از اینترنت دانلود کن ، کلا ۱۰۰ صفحس کتاب خوبیه تا ۸۰ درصد حرفاش درسته 

بعدا میتونی کتاب های روانشناسی هم بخونی 

حتما حتما هم دنبال پیشرفت خودت باش ، در نهایت بیشترین چیزی که بهت کمک میکنه همینه