2777
2789
عنوان

تجربیات دوره نامزدی و قبل ازدواج

493 بازدید | 13 پست

دوستان بیاین از تجربیات دوره اشنایی با خانواده همسر و نامزدی بگین؟چه کارایی کردین که اگه به عقب برگردین انجام نمیدین؟یا چه کارایی بهتره ادم انجام بده

من ک مجردم ولی چیزی ک تو فامیل دیدم اینه ک دوره نامزدی اصلا خودتو قانع و کم توقع جلوه نده

دختر عمه من میگفت بعد ده سال گفتم من اینهمه مراعات پولتو کردم شوهرش گفته بود بی عرضه بودی نگرفتی ازم خودت فقط خواستی از همه چی کم داشته باشی 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

ببین هیچ کار فقط نمیزاشتم روی شوهرم بهم باز بشه

همچنین مادر شوهرم اجازه نمی‌داد زیاد دخالت کنه 

اونموقعه ها که پول داشت زیاد ازش می‌گرفتم و نگه میداشتم.

بهش یاد میدادم آخر هفته ها برام وقت بزاره

هیچ وقت هیچوقتتتت وقتی کاره اشتباهی میکرد من نمی‌رفتم پیام بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزی و فهمیدم

تا وقتی نری تو خونه شون نمیفهمی چخبره 

چون همه خانواده ها یه سری مشکلات گذشته داشتن که پنهان میکنن و بعضیاش روی رابطه و زندگی اون فرد جدید هم تاثیر میذاره

فقط تمرکز کن روی رفتار طرف مقابل ببین توی شرایط مختلف با خودت چطور رفتار میکنه و چقد بهت اهمیت میده و برات چه کارایی انجام میده

..

من یه چیزایی از خانواده شون دیدم بعد عقد تعجب کردم ، ولی خب با خودش مشکلی ندارم و خیلی ام دوسم داره و منم دوسش دارم

یه چیزی و فهمیدمتا وقتی نری تو خونه شون نمیفهمی چخبره چون همه خانواده ها یه سری مشکلات گذشته داشتن ک ...

من تو دوره ی نامزدی ام و سعی میکنم تا جای ممکن اهسته پیوسته جلو برم و حواسم باشه ولی نگرانم همش نکنه سوتی بدم

من ک مجردم ولی چیزی ک تو فامیل دیدم اینه ک دوره نامزدی اصلا خودتو قانع و کم توقع جلوه ندهدختر عمه من ...

دقیقا . بعد از عروسی اشکال نداره مراعات جیب شوهر رو بکنی ولی قبلش اصلا . وقتی خرج نمیکنی عادت میکنن .

وقتی ازدواج کردی ، از خانواده همسرت پیش خانواده خودت حتی مادرت بد نگو ، همیسه تعریف خوبیاشون رو بکن حتی الکی، از خانواده خودتم پیش خانواده شوهرت تعریف نکن فقط بگو سلام رسوندن خوبن خداروشکر، نه تعریف کن و نه زیادی ازشون حرف بزن که نقطه ضعفت بشن ، من خیلی خوشحالمم که خودم اینو رعایت کردم و خیلللی تو زندگیم تاثیر مثبت داشت

حد و حدود خانواده شوهر رو مشخص میکنم و نمیزارم هیچکدوم، چه پیر چه جوون چه مرد چه زنشون کوچک ترین بی احترامی بهم بکنه

هر کی تیکه بارم کنه یا تهمت بزنه یا هر حرف خانواده و فامیلم رو بزنه حتی اگه خودشو بزنه به شوخی هم جواب میدم

خرید عقد رو سنگین میگیرم و هیچی رو کوتاه نمیام و چیزی برای خانواده شوهرم نمیخرم

در مسائل مالیم حتی یک لحظه با خانواده شوهرم مشورت نمیکنم

پولهای شوهرم رو خودم تمام و کمال خرج میکنم و یک ریال نمیدم به مادرش

(ببین من انقدر کوتاه اومدم که آخر سر گفتن خونه ات رو نخواه و عروسی نگیر، انقدر رو دادم که تهمت دزدی هم زدن،انقدر هیچی نگفتم که بچه ۱۳ سالشونم به من حرف میزد)

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

سلام چنتا نکته رو میگم که من رعایت کردم و خیلی راضیم از خودم🤣 البته برای نامزدیه،بعد ازدواج میتونی راحتتر باشی اولش هرچی با سیاستور بعدا همونقدر راحتتر: 

کم توقع نباش ولی ولخرجم نباش.شوهرت بدونه زن خرج داره و کم مراعات کن😄 

با خانواده شوهر خیلی صمیمی نشو،مهربون باش و خوش برخورد ولی زیادی صمیمی نشو.

همیشه که رفتی خونه مادرشوهرت اول از همه نرو آشپزخونه کار کردن.اینو بدون مهمونی اونجا. کمک کن ولی نه در حد زیاااد  (این موردو من خیلی جلوی خودمو میگرفتم چون خواهرشوهرم کار بلد نبود و زیاد کمک نمیکرد و برا مادرشوهرم سخت میشد)

به خانوادت بگو که حد شوهرتو نگه دارن😁یعنی شوهرت حتما از یکی خانوادتون حساب ببره.مثلا من اوایل چون بابام خیلی خوش برخورده به بابام میگفتم اگه یه چیزی گف بعضی وقتا جوابشو بده و اخم کن بذار ازت حساب ببره.و الانم همینطوره روابطشون خیلی خوبه ولی خب حرف بابام خیلی براش ارزش داره و حساب میبره.

هیچوقت هیچوقت از بد خانوادت نگو.حتی اگه اعضای دور خانوادت باشه و تو اصلا خوشت هم نیاد ازش 

هیچوقت تو جمعش غیبت یکی رو با دیگری نکن.

و ....زیاده اگه تک زمینه خاصی بود بپرس عزیزم🤣 

و در آخر احترامشون رو نگه دار❤️