2777
2789

دستم یک ساله اگزما گرفته و اینکه اولش نمی‌دونستم اگز‌ما هست و ۴ ماه پیش رفتم دکتر .دارو دست ساز داد خیلی خوب بود تو ی ماه خوب خوب شد دستم خیلی افتضاح شده بود دیگه داشت خون میومد اینقدر خراب شده بود .

الان هم خوب خوب شده ولی بعضی وقتا ی‌ ذره مایع ظرفشویی بهش بخوره دوباره یکم میسوزه قرمز میشه ک‌ دو بار کرم بزنم می‌ره ولی خیلی اذیتم می‌کنه 

شما خودتون تجربه داشتید یا اطرافیانتان ک اگزما داشته باشه و کامل خوب شده باشه 

ممنون میشم راهنماییم کنید 🥲🥲

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه دستکش بپوش .

....شب ها یه مدت هر شب به دستات تریامیسیون ان ان بزن ...صبح با این شوینده های صورت هست ...دستات را بشور

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
خوددرمانی نکیبرو داروخونه و دستتو نشون بده واقعا میتونن کمک و راهنمایی کنن

گفت دکتر رفته ....

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

ازمنی که سالهاس درگیرم بپرس 

مصرف فلفل سیاه مخصوصا فلفل قرمز رو کلا به حد صفر برسون 

فلفل هرنوعش اگزمارو تشدید میکنه

مایع دسشویی و ظرفشویی هم فقط ave یا تاژ 

پریل و هوم کر و بقیه چیزا اصلااااااااااااا

یاشاسین آذربایجان