2777
2789
عنوان

بعد از دوازده دوباره پریود شدم

894 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من ۲شب قبل  احساس کردم ترشح دادم اهمیت ندادم ،صبح که پاشدم  دیدم ترشح و لک قهوه ای هست  ،از اون موقع هنوز ادامه داره  خونابه قهوه ای و ببخشید لک  ژله مانند قهوه ای اصلا رو پد نمیاد،به خاطر چیه؟البته بگم سابقه لکه بینی  درست   موعد پریودم داشتم ولی قهوه ای نبوده

ماه قبل هم پریودم برام عجیب بود من همیشه لخته  داشتم ،اما ماه قبل  اصلا لخته نداشتم و مقدارش هم خیلی کمتر از قبل بود 

اینم بگم من  بادکش رحم و ۵و۶جلسه   قبل از پریود قبلم انجام دادم، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقد شبیه من شدی

منم دقیقا یادمه بادکش انجام دادم  ماه اول لخته خون های بزرگ و سیاه میدیدم ...

بعد از ۱۷ روز دوباره خونابه قهوه ای میدیدم که حالت کشسانی و ژله ای مانند بود

رفتم دکتر گفت لابد هورمون هات بهم ریخته منم بیخیال شدم و پد گذاشتم خود به خود قطع میشد دوباره میومد 

میگفتم خدایا چه حاکی برسرم شده که این بلا سرم اومده

بعد یهویی حالت تهوع و استفراغ گرفتم 

بازم عین خنگا شک نکردم که شاید باردارم

فک کن تو ماه رمضون حدودا یک هفته تهوع رو تحمل کردم( البته تو گیر و دار پدر شوهرم سکته کرده بود کسی نبود ببرتم دکتر)بعدش که رفتم دکتر فهمیدم باردارم و اصن اون لکه های کشانی پریودی نبوده و بارداری بوده 

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه
کیست ریز شاید ولی اونکه برام بادکش میزد میگفت نه

عزیزم دوبار پری شدن درماه یعنی مشکل رحم داری خوب حتما بوده که رفتی بادکش کردی

گلم این ماه هر هفته یک بار کف پاهات حنا بزار اونم صبح ها با آب گرم خیس کن بزار ۳ ساعت استراحت کنه بعد بمال هر هفته یکبار بعدش شب قبل پری شدنت ساق و کشاله پاهات رو بادکش کن تا کیست هات تخلیه شن 

سلامتی و خوشبختی دخترم