2777
2789
عنوان

خودکشی

575 بازدید | 65 پست

بنظرتون کسی که4 بار کنکورداده و هیچ گ*هی نشده خودکشی بهتر نیست براش امسال تلاششو کرد ولی سازمان سنجش نتیجه ها رو خیلی بد داد

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رهگذر تویی؟؟🤔

تو خورشیدی بودی که وقتی بودی ندیدیمت اما حال که دیگر نیستی تازه فهمیدیم که حضورت گرمایی در قلب و زندگیمان بود رهبرم💔🥀 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند

مگه همه حتما باید برن دانشگاه؟؟؟این همه حرفه دیگه هست که میشه توی اونا موفق بشه

نمیزارن خانواده شهر هم کوچیکه یه کلاس هم نداره به جز زبان

شغل آزاد،کنکور دوباره،شوهرکردن.‌‌،یه رشته ای بخونی که بعدا آموزش پرورش جذب کنه...

نمی بینی به ایران باز هم طاغوت برگردد / تجاوزکار می بایست با تابوت برگردد 🇮🇷

اون بیشتر خودشو تخریب میکرد نگا کنکور با ما چه کرد

اخه اونم میگف چندبار کنکور دادم هیچ گ هی نشدم حرف زدنش مثل اونه

تو خورشیدی بودی که وقتی بودی ندیدیمت اما حال که دیگر نیستی تازه فهمیدیم که حضورت گرمایی در قلب و زندگیمان بود رهبرم💔🥀 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند

عزیزم این دنیا فانیه ، چرا دنیای باقی رو میخوایی فدای دنیای فانیت کنی؟ خدایی نکرده با این کار کلا معلقی ، معمولا بخشیده نمیشن این افراد، همیشه تو لحظه ی خودکشی باقی می‌مونن، حتما صلاحت نیست ، باید اینو با خودت بگی که تو هر چی در توان داشتی انجام دادی ، پس تقصیر تو نیست ، صلاح خداوند اینه

ن والا. تو ک دختری تهش شوهر میکتی دیگ. مگ دیوونه ای خودکشی کنی

چقد خودتون مردا رو دست بالا میگیری من الان کنکورم مهمه برام اصلا نمیتونم زندگی کنم بعد شوهر عنتر رو کجای دلم بزارم همین مردا که زنشون رو خونه دار انتخاب می‌میکنن تا یه خانم شاغل میبینن  یه آدم دیگه میشن

خانمای عزیز بع شغل خانه داری توهین نکردم صرفا چیزی که تو جامعه متوجه شدم رو گفتم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز