2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 65 پست

ببین دنیا همینه اگه بخوای تقی به توقی میخوره خودکشی کنی که الان یه انسان زنده رو زمین نبود الان همه عالم و آدم یجور بدبختی و گرفتاری دارن ولی دارن به خواست خدا زندگی میکنن خواست خداست همین الان عزراییل تکیه داده به دیوار منتظر حکم خداست که جونمون بگیره انقدر نگران زندگی نباش

تو خورشیدی بودی که وقتی بودی ندیدیمت اما حال که دیگر نیستی تازه فهمیدیم که حضورت گرمایی در قلب و زندگیمان بود رهبرم💔🥀 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر حیفه که خوشبختی رو تو کنکور میبینید😐همه قرار نیست یه جور و یه شکل موفق بشن و زندگی کننراه های ...

من توی ریاضی خیلی قویم ولی خانواده این چند سال مجبورم میکنن تجربی بدم خودم مطمئنم ریاضی بدم عالی میشم ولی نمیزارن برای منه بی پول کنکور و دانشگاه رفتن شروع مهمیه

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

اون بیشتر خودشو تخریب میکرد نگا کنکور با ما چه کرد

بمب بزنه تو سازمان سنجش که فقط بلدن با روانمون بازی کنن امسال درصدام دو برابر پارسال بودن نمره هامم بیشتر ولی فقط2 هزار تا پیشرفت داشتم

من توی ریاضی خیلی قویم ولی خانواده این چند سال مجبورم میکنن تجربی بدم خودم مطمئنم ریاضی بدم عالی میش ...

مگه واسه انتخاب رشته برای کنکور اجازه پدر میخوان که به حرف اونایی ول کن بابا بگو اگه بخوام موفق بشم باید برم دنبال استعدادم

تو خورشیدی بودی که وقتی بودی ندیدیمت اما حال که دیگر نیستی تازه فهمیدیم که حضورت گرمایی در قلب و زندگیمان بود رهبرم💔🥀 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند

شغل آزاد،کنکور دوباره،شوهرکردن.‌‌،یه رشته ای بخونی که بعدا آموزش پرورش جذب کنه...

اولی پول ندارم دومی خستم و نا امید سومی واقعا فعلا نمیتونم اصلا بهش فک کنم 4 امی هم که هیچ ا

خب برو زبان مدرس زبان بشو

میدونه دانش اموز زرنگی بودم از دهم کامل میخوندم عروسی نرفتم بیرون نرفتم موقع شروع جدید برا  کنکورم پدرم فوت شد این باعث پسرفت شد دیگه روم نیست برم موسسه ها چون مدام میخان بپرسن چیکار کردی چیشد

بمب بزنه تو سازمان سنجش که فقط بلدن با روانمون بازی کنن امسال درصدام دو برابر پارسال بودن نمره هامم ...

واقعا منم همینطور هم ریدن تو تراز هم رتبه

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤
عزیزم این دنیا فانیه ، چرا دنیای باقی رو میخوایی فدای دنیای فانیت کنی؟ خدایی نکرده با این کار کلا مع ...

ممنونم ای کاش تو خانوادم می بودی

خب برو زبان ، تیچریتو بگیر خیلی ام باکلاسه

از دبستان میرفتم ولی اصلا خوشحال نبودم فقط برای پز بود صرفا برام 

مگه واسه انتخاب رشته برای کنکور اجازه پدر میخوان که به حرف اونایی ول کن بابا بگو اگه بخوام موفق بشم ...

پدرم فوت شده ولی میگن اگه بری ریاضی نه کتاب میگیریم نه کلاس ولی این چند سال سالی100 تومن خرج تجربی میکردن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز