2777
2789

نطرتون  بگین 

همکار سابق ام بهم پیام داد ۴بار پسش زدم بار ۵ام قبول کردم صحبت کنیم 

بعد ۱هفته میخاستیم بریم بیرون تو چت گفت خونه میای ؟ 

منم حسابی فحش کشش کردم 

اون مطمئن بود من همچین دختری نیستم چرا بنظرتون این سوالو پرسید ؟؟؟؟

هرچه در جستن آنی ،آنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بعضی از نظرات هم واقعا بچگانه و احمقانه اس

مثل اون خانومی که برای درمان تیرگی بدنش نظر خواسته یه نمک کامنت گذاشته وایتکس!!! 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
نطرتون بگین همکار سابق ام بهم پیام داد ۴بار پسش زدم بار ۵ام قبول کردم صحبت کنیم بعد ۱هفته میخاستیم ...

کارت اصلا درست نیست تو تاپیک بقیه سوال میپرسید موضوع تاپیک منحرف میشه حداقل میتونید قبلش اجازه بگیرید از استارتر 

امروز یه خانومی تاپیک زده بود شوهرم بهم فحش داده و فلان 

و دیگه هیچ توضیحی نمی‌داد هر چی میپرسیدن چی شده 

بعد یهو اومد جواب یکی از کاربرا رو داد، جوابش بامزه بود من خندیدم

گفت زهرمار😐

بعد گفتم ببخشید خیلی بامزه جواب دادی خنده م گرفت

گفت ازت بدم میاد از تاپیکم برو بیرون 

منم دیگه جوابشو ندادم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

🤣🤣🤣🤣

والا خب😂

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

آخه بعضی ها فقط جهت درد و دل تاپبک می زنند و فقط می خوان باهاشون همدلی بشه 

و اون لحظه بدترین حال دنیا رو دارند که با نظر دادن فقط نمک روی زخم شون می پاشیم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

امروز یه خانومی تاپیک زده بود شوهرم بهم فحش داده و فلان و دیگه هیچ توضیحی نمی‌داد هر چی میپرسیدن چی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله