2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا بگو جوابش چی بود ماهم بخندیم😂

اول اومد گفت شوهرم بهم گفته فلان 

بعد هی ازش پرسیدن تو چیکار کردی؟ چرا فحش داد، سر چی دعواتون شد و..... دو سه صفحه گذشت این فقط یه کلمه ای جواب میداد یا نمیداد 

آخر دیدم جواب یکی از کاربرا رو داد که ازش پرسیده بود، خب تو در جواب بهش چی گفتی؟ 

گفت گفتم خودتی کثافتِ گوه😂😂😂😂😂😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اول اومد گفت شوهرم بهم گفته فلان بعد هی ازش پرسیدن تو چیکار کردی؟ چرا فحش داد، سر چی دعواتون شد و... ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

گویند خدا همیشه با ماست ... ای غم نکند خدا تو باشی

الهی بگردم 😂😂

خدانکنه 😍😇 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چه واکنشی باید نشون میدادم؟ من فحش کشیدمش

واکنش بر میکزده ب اخلاق و روحیاتت در مقابل رفتار و درخواست مخالف عقیده ت باید سرسخت و با قدرت باشی ضعف نشون بذی سواستفاده میکنن کار خوبیکردی اگ محلش از ایم به بعد بدی میزاره این کارتو به حساب ناز کردن پس حواست باسه هنوز ممکنه ادامه داشته باشه

https://abzarek.ir/service-p/msg/1995391